Selector de idioma

CAES

Capçalera

Publicador de contenidos

Montseny 238 persones han respost el qüestionari

Es tanca la fase de diagnosi del Pla d'igualtat de gènere i desenvolupament rural a la Reserva Biosfera del Montseny

$urlFileEntry

Sessió de treball. Autor: RBM / XPN

30/07/2018

La diagnosi participativa del Pla d'igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible a la Reserva de la Biosfera del Montseny (RBM) convida a repensar les identitats, els estils de vida i les formes d’organització en relació amb el territori del Montseny.

La fase de diagnosi ha estat un èxit de participació: 238 persones han respost el qüestionari a la ciutadania, 10 dones rurals han estat entrevistades en profunditat i 36 persones tècniques d’administracions locals i territorials han respost el qüestionari específic.

El document de diagnosi s’ha centrat en els eixos següents: la percepció de gènere i ruralitat tant de la població com de les administracions locals, la qualitat de vida, les activitats i els usos del temps, les economies i desenvolupament rural, la participació i la governança i la conservació del patrimoni natural i cultural.

A partir d’aquest moment s’inicia la fase següent del projecte: l’elaboració participativa del Pla a través d'uns espais de trobada temàtics durant la tardor del 2018.

El Pla d’igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible de la Reserva de la Biosfera del Montseny persegueix la definició d’accions encaminades a dos grans objectius: promoure la transformació i els canvis en relació amb els rols de gènere en el món rural i fomentar el desenvolupament rural sostenible.

Per a més informació sobre el Pla d'igualtat, consulteu aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, general,

CookiesEU