Educació ambiental

Marina Podeu enviar imatges fins al 31 de maig

En marxa el 6è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

6è Concurs Fotogràfic. Autor: Bib. Elisenda Montcada
6è Concurs Fotogràfic. Autor: Bib. Elisenda Montcada
20/02/2019

Si us agrada la fotografia i la natura, aquest és el vostre concurs! Us convidem a presentar les vostres imatges a la 6a edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina. Hi ha tres categories: flora i/o fauna, patrimoni i paisatge.

Xarxa de Parcs Naturals Adreçada als mestres que participen en el programa Viu el parc i a tots aquells que hi puguin estar interessats

La Xarxa de Parcs Naturals posa en marxa la nova web del programa Viu el parc a l'escola

Pàgina d'inici. Autor: XPN
Pàgina d'inici. Autor: XPN
18/02/2019

Us convidem a visitar la nova pàgina web del programa Viu el parc a l’escola de la Xarxa de Parcs Naturals, una web que recull informació sobre el funcionament del programa i posa a disposició de les escoles participants dos recursos pedagògics adreçats als alumnes de 5è de primària: un joc interactiu i un blog.

Montesquiu S'han programat 15 sortides

Al març, comencen les rutes guiades de marxa nòrdica a la vall del Ges, Orís i Bisaura

Marxa nòrdica. Autor: XPN
Marxa nòrdica. Autor: XPN
18/02/2019

Entre el 17 de març i el 17 de novembre, el Parc del Castell de Montesquiu us ofereix cada quinze dies (amb una aturada a l’agost) rutes guiades de marxa nòrdica els diumenges al matí. L’objectiu principal de les sortides és descobrir racons singulars de la vall del Ges, Orís i Bisaura i de l'Espai d'Interès Natural (EIN) Serres de Milany - Santa Magdalena - Puigsacalm - Bellmunt.

Marina Les jornades s'emmarquen dins les accions del Pla de formació 2017-2020

Sessions de formació del Cercle de Voluntaris al Parc de la Serralada de Marina

Itinerari al voltant d'Ecometròpoli. Autor: Cercle Voluntaris
Itinerari al voltant d'Ecometròpoli. Autor: Cercle Voluntaris
11/02/2019

Cinquanta-cinc voluntaris i voluntàries han gaudit de dues sessions de formació al Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli (Santa Coloma de Gramenet) el dies 26 de gener i 2 de febrer, al Parc de la Serralada de Marina. Les jornades formen part del 5è seminari del Pla de formació 2017-2020 del Cercle de Voluntaris, centrat en l’ús públic i la participació ciutadana als parcs de la Xarxa de Parcs Naturals.

Montesquiu La podeu visitar entre el 2 i el 24 de febrer, dissabtes i festius

Una mostra col·lectiva inaugura el cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell

Mostra col·lectiva. Autor: XPN
Mostra col·lectiva. Autor: XPN
03/02/2019

El dissabte 2 de febrer es va inaugurar el nou cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell amb la mostra col·lectiva dels olis d’Antoni Canadell Mas, les fotografies de Montse Gascó González i les pintures de Salvador Saura Margarit. Fins al 24 de febrer, podeu visitar aquesta exposició tots els dissabtes i festius, d’11 a 14 h. L’entrada és lliure, us hi esperem!

Sant Llorenç-Obac Descarregueu-vos el programa d'activitats del primer trimestre de l'any

'Parcs i biblioteques... naturalment!' s'amplia a les biblioteques del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Parcs i biblioteques... naturalment! Autor: XBM
Parcs i biblioteques... naturalment! Autor: XBM
01/02/2019

La iniciativa, fruit de la col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals, dona a conèixer als ciutadans el territori així com el patrimoni natural i cultural del seu entorn. L’any 2017, es va posar en marxa en una desena de biblioteques del Maresme, ara, 'Parcs i biblioteques... naturalment!' s’amplia i arriba a vuit biblioteques del Vallès Occidental lligades al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Montnegre-Corredor Es recomana fer reserva

Comença una nova edició de les passejades guiades 2019 al Parc del Montnegre i el Corredor

Passejades guiades. Autor: XPN
Passejades guiades. Autor: XPN
31/01/2019

Entre els mesos de març i desembre del 2019, el Parc del Montnegre i el Corredor ofereix vint-i-vuit passejades guiades en cap de setmana per descobrir el patrimoni natural i cultural d'aquest espai natural. Les sortides, elaborades per l’Escola de Natura del Corredor, s’adrecen al públic general i familiar. Es recomana fer inscripció prèvia.

Foix | Garraf | Olèrdola Els caps de setmana, de febrer a desembre

Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix ofereixen passejades guiades i tallers familiars tot l'any

Passejades guiades. Autor: Oriol Clavera
Passejades guiades. Autor: Oriol Clavera
31/01/2019

Durant el 2019, els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix organitzen cada cap de setmana activitats familiars, passejades i sortides i tallers guiats que us permetran conèixer el ric patrimoni natural i cultural d'aquests tres espais singulars. N'hi ha per a tots els gustos i interessos! Feu ja les vostres reserves.

Montseny En català, castellà i anglès

Es reimprimeix el quadríptic del projecte Life Tritó Montseny

Detall del fullet. Autor: LifeTritóMontseny
Detall del fullet. Autor: LifeTritóMontseny
31/01/2019

La Diputació de Barcelona s’ha encarregat de fer una segona impressió del quadríptic del projecte. El nou fullet, aparegut el gener del 2019, no conté modificacions del contingut, si bé s’ha incorporat alguna modificació en el disseny. En aquesta ocasió, s'ha fet el tiratge següent: 6.000 exemplars en català, 3.000 en castellà i 1.000 en anglès.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.