Garraf

Garraf Per tal de conèixer els estudis i treballs sobre quiròpters

Investigadors xinesos i francesos visiten el Parc del Garraf

Laurant Dacheux i Dongsheng Luo. Autor: XPN
Laurant Dacheux i Dongsheng Luo. Autor: XPN
20/07/2018

El dimarts 17 de juliol van visitar el Parc del Garraf els investigadors Dongsheng Luo de l’Institut Wuhan de Virologia (Xina) i Laurant Dacheux de l’Institut Pasteur de París (França). L’objectiu de la visita va ser conèixer els treballs quiropterològics que l’equip del Dr. Jordi Serra-Cobo fa al Parc. 

Garraf Els animals provenen del zoo clausurat d'Almuñécar

El Parc del Garraf, nou hàbitat de set ponis pottoka

El grup de ponis pottoka. Autor: Diputació de Barcelona
El grup de ponis pottoka. Autor: Diputació de Barcelona
16/07/2018

Set exemplars de poni pottoka, sis eugues i un semental vasectomitzat han arribat aquest dijous al Parc del Garraf provinents del Zoo de Peña Escrita d’Almuñécar (Granada), clausurat per la Junta d’Andalusia, on viuran en règim de semillibertat en un espai tancat de sis hectàrees. El trasllat d’aquests animals des d’Almuñécar ha estat organitzat per la Fundació Miranda i forma part d’un projecte pilot per avaluar la idoneïtat del Parc del Garraf com a hàbitat permanent al llarg de tot l’any.

Montseny | Garraf | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals En una estada als parcs naturals del Montseny i de Sant Llorenç i al Parc del Garraf

Un grup d'universitaris escocesos estudien la gestió dels ecosistemes mediterranis a tres parcs de la XPN

Ignasi Torre amb tres estudiants. Autor: Tim Stephen
Ignasi Torre amb tres estudiants. Autor: Tim Stephen
18/06/2018

Entre el 6 i el 14 de juny, quinze estudiants de la Universitat d'Aberdeen (Escòcia) acompanyats per dos professors van realitzar una estada al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i al Parc del Garraf per conèixer els programes de recerca vinculats a la gestió dels ecosistemes mediterranis.

Garraf Al setembre podrà veure's al Parc del Garraf

L'exposició sobre Blas de Otero promoguda pel Parc del Garraf, arriba a Bilbao

Detall de la mostra. Autor: XPN
Detall de la mostra. Autor: XPN
14/06/2018

El dimarts 5 de juny, Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, va presentar l’exposició 'Me queda la mirada' al voltant de l’obra del poeta basc Blas de Otero, a la sala Ondare de Bilbao. L’exposició, formada per vint-i-tres pintures realitzades per autors bascos i catalans, va ser inaugurada en un acte en què va participar el diputat adjunt d’Espais Naturals, Jesús Calderer, juntament amb l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve.

Garraf L’Oficina de Turisme en què es troba el Punt d’Informació del Parc amplia el seu horari

El Parc del Garraf, més present que mai al municipi de Sant Pere de Ribes

Interior de l'Oficina. Autor: Aj. Sant Pere Ribes
Interior de l'Oficina. Autor: Aj. Sant Pere Ribes
11/06/2018

El cap de setmana del 15, 16 i 17 de juny, el Parc del Garraf participarà en la fira II Retorn dels Indians i en el 13è Agromercat d’aquest municipi.

Garraf | Olèrdola | Xarxa de Parcs Naturals Podeu inscriure-us-hi com a ponents fins al 20 d'octubre

Obertes les inscripcions a la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola

Castell d'Eramprunyà. Autor: XPN
Castell d'Eramprunyà. Autor: XPN
04/06/2018

Us convidem a la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola que tindrà lloc el proper dimarts 20 de novembre a la Masia d'en Cabanyes, de Vilanova i la Geltrú. Durant la jornada, s’abordaran aspectes relacionats amb la història, fauna, patrimoni cultural, gestió, vegetació, educació ambiental, geologia, etc. d’aquests dos espais naturals. Les inscripcions ja són obertes!

Garraf Arribaran a l'Alt Berguedà el 10 de juny

Els cavalls de la Fundació Miranda deixen el Parc del Garraf, camí del pla de l'Orri, a l'Alt Berguedà

Grup de cavalls. Autor: Diputació de Barcelona
Grup de cavalls. Autor: Diputació de Barcelona
01/06/2018

Els trenta-un cavalls de la Fundació Miranda que el passat mes de desembre van arribar al Parc del Garraf procedents de l’Alt Berguedà seguint el camí ramader de Marina per passar-hi els mesos hivernals, van iniciar el 18 de maig el camí de retorn fins al pla de l’Orri, a la serra del Catllaràs, on té la seu la Fundació. L'arribada a l'Alt Berguedà està prevista pel 10 de juny, després de recórrer més de 200 km per camins de transhumància del Garraf, l'Alt Penedès, Montserrat, el Bages, el Lluçanès i el Berguedà.

Garraf Ideada per Jordi Aligué, de Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts

Exposició sobre Blas de Otero promoguda pel Parc del Garraf

Aligué, Esteve i Calderer. Autor: Diputació Barcelona
Aligué, Esteve i Calderer. Autor: Diputació Barcelona
07/05/2018

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, ha participat en l’exposició ‘Me queda la mirada’ al voltant de l’obra del poeta basc Blas de Otero. L’exposició, formada per vint-i-tres pintures realitzades per autors bascos i catalans, va ser inaugurada el dissabte 5 de maig al municipi biscaí d’Orozko, en un acte en què va participar el diputat adjunt d’Espais Naturals, Jesús Calderer, juntament amb l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve.

Garraf Va desenvolupar-se entre febrer i abril

Finalitza el cicle de formació del Parc del Garraf

Visita a l'avenc de l'Esquerrà. Autor: Cercle Voluntaris
Visita a l'avenc de l'Esquerrà. Autor: Cercle Voluntaris
08/05/2018

Durant aquest 2018, un centenar de voluntaris del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han participat en el cicle formatiu sobre el Parc del Garraf.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.