Garraf

Montseny | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Montesquiu | Garraf | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals El període per presentar la sol·licitud comença el 21 de novembre i acaba el 19 de desembre

Subvencions a les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs 2020

Alumnes durant el programa. Autor: Coneguem parcs
Alumnes durant el programa. Autor: Coneguem parcs
20/11/2019

La Diputació de Barcelona ha aprovat les bases reguladores de subvencions als ajuntaments de la província de Barcelona per fer front a les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs 2020 (de gener a juny), segons publica el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 14 de novembre. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 19 de desembre.

Foix | Garraf | Olèrdola El proper dijous 28 de novembre a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Us convoquem al 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

Detall del cartell. Autor: XPN
Detall del cartell. Autor: XPN
19/11/2019

El proper dijous 28 de novembre de les 17 a les 19 h, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes acollirà el 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. L'esdeveniment és gratuït i obert a totes aquelles persones interessades, si bé és necessari inscriure-s'hi prèviament.

Montseny | Foix | Garraf | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Es va presentar el servei de transport públic integrat 'Bus Parc' i el mapa d'empreses CETSCAT

La Xarxa de Parcs Naturals, present en el II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat (ENS) 2019

Asensio i Ros presentant el Bus Parc. Autor: XPN
Asensio i Ros presentant el Bus Parc. Autor: XPN
10/11/2019

Amb el lema 'Ecoturisme tot l’any' com a repte de futur, la Generalitat de Catalunya, a través de la seva Taula d’Ecoturisme, va organitzar els dies 23 i 24 d’octubre el II Fòrum ENS (Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat) a Catalunya. L'esdeveniment va tenir lloc al Centre Fluvial del Delta, a Deltebre (Baix Ebre).

Garraf Van arranjar la font del Pi, el safareig de Mas Vendrell i el camí de la font del Pi

Actuació dels voluntaris al Parc del Garraf

Dos voluntaris en acció. Autor: Cercle Voluntaris
Dos voluntaris en acció. Autor: Cercle Voluntaris
07/11/2019

Una trentena de voluntàries i voluntaris del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van dedicar el matí del dissabte 26 d'octubre a diverses tasques de recuperació i neteja dels entorns del safareig de Mas Vendrell i la font del Pi, situats al Parc del Garraf.

Garraf Sobre les iniciatives realitzades al llarg de quinze anys

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, presenta el llibre 'Art i natura'

Volum. Autor: Diputació de Barcelona
Volum. Autor: Diputació de Barcelona
07/11/2019

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, un equipament cultural situat en una antiga masia rehabilitada per la Diputació de Barcelona al cor del Parc del Garraf, prop de la Plana Novella, ha presentat el llibre Art i natura, un compendi de la gestió d'aquest singular centre que gestiona l'entitat Branca'l d'Art, i de les diferents accions i iniciatives artístiques realitzades al llarg de quinze anys, amb textos d’Ester Xargay i que ha comptat amb la participació de diferents artistes i col·laboradors del projecte.

Garraf Amb acompanyament musical de Didac Rocher

El Centre Cívic El Roure de Begues s'omple d'entusiasme poètic amb Jaume C. Pons Alorda

Pons Alorda durant el recital. Autor: Tramoia
Pons Alorda durant el recital. Autor: Tramoia
05/11/2019

La força es va apoderar del Centre Cívic El Roure de Begues, al Parc del Garraf, en un recital poètic inoblidable a càrrec de Jaume C. Pons Alorda i Dídac Rocher. L’actuació, emmarcada en la cita anual del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatges amb el Parc, va aplegar desenes de persones que van omplir el recinte municipal.

Garraf Enguany, s'han obtingut més de 1.300 observacions i s'ha identificat prop d'una vintena d'espècies

Èxit de participació als actes de celebració dels 30 anys d'observació de la migració al Parc del Garraf

Observacions des del mirador de Canópolis. Autor: Jordi Noves
Observacions des del mirador de Canópolis. Autor: Jordi Noves
28/10/2019

Des de l’any 1989, en el Parc del Garraf s’han dut a terme des de finals d’estiu fins a principis de tardor observacions documentades de la migració d’aus rapinyaires al seu pas pel massís del Garraf. Per celebrar les tres dècades de seguiment, el Parc va organitzar durant els mesos de setembre i octubre diverses activitats obertes al públic per acompanyar els ornitòlegs durant el seguiment d’enguany així com un programa amb tallers i xerrades.

Foix | Garraf | Olèrdola Dins el projecte EspaiNaturàlia, de Viu el parc

Entregats els primers 300 Passaports dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

Presentació del 'Passaport'. Autor: XPN
Presentació del 'Passaport'. Autor: XPN
10/10/2019

Amb una jornada festiva amb mostres de cultura popular i una fira d’equipaments i ofertes lúdiques adreçades molt especialment a persones i famílies sensibles als valors de sostenibilitat vinculats als espais naturals, la plaça Neus Català de Castelldefels va acollir el dissabte 5 d'octubre la presentació del Passaport dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. Durant la jornada es va fer entrega dels primers tres-cents Passaports.

Garraf La sempreviva menuda ('Limonium girardianum'), catalogada com a vulnerable a Catalunya

Recollida de llavors d'una espècie de flora protegida per a la seva conservació

Instant de la recollida de llavors. Autor: L. Gómez / XPN
Instant de la recollida de llavors. Autor: L. Gómez / XPN
02/10/2019

El divendres 20 de setembre, al Parc del Garraf es va realitzar una acció de conservació de la planta amenaçada sempreviva menuda (Limonium girardianum) que va consistir en la recol·lecció de llavors d’aquesta espècie per a la seva conservació en el Banc de llavors del Jardí Botànic de Barcelona. L'actuació contribueix a garantir la seva supervivència futura.

Foix | Garraf | Olèrdola La iniciativa s'inclou dins el projecte EspaiNaturàlia, del Viu el parc

Es presenta el 'Passaport' dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

El 'Passaport'. Autor: XPN
El 'Passaport'. Autor: XPN
30/09/2019

El dissabte 5 d'octubre, l'exterior de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels acollirà una jornada festiva de presentació del nou 'Passaport' dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, amb dotze ofertes adreçades especialment a persones i famílies sensibles als valors de sostenibilitat vinculats als  espais naturals.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.