Marina

Marina Podeu enviar les vostres imatges fins al 31 de maig

Darreres setmanes del 5è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

Imatge 5a edició. Autor: Biblioteca Elisenda Montcada
Imatge 5a edició. Autor: Biblioteca Elisenda Montcada
17/05/2018

Si us agrada la fotografia i la natura, aquest és el vostre concurs! Us convidem a presentar les vostres imatges a la 5a edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina. Podeu guanyar premis de fins a 200 euros. El termini finalitza el dijous 31 de maig. Animeu-vos!

 

Marina Restauració feta amb el finançament del Consorci del Parc de la Serralada de Marina

S'inaugura la capella de Can Miravitges després de la seva restauració

Moment de la inauguració. Autor: Aj. Badalona
Moment de la inauguració. Autor: Aj. Badalona
23/04/2018

El diumenge 22 d'abril, en el marc de les activitats de la jornada participativa 'La primavera a la serralada de Marina', s'ha inaugurat la capella de la masia de Can Miravitges, després de la seva restauració. Les obres s’han dut a terme gràcies al finançament del Consorci de la Serralada de Marina, que ha realitzat una aportació 90.000 euros. Per la seva banda, l'Ajuntament de Badalona és el responsable del projecte, l'adjudicació i la direcció d'obres. 

Marina El parc de les olors va prenent forma

Nova edició de la plantada popular a Tiana

Illa de plantació. Autor: Ajuntament de Tiana
Illa de plantació. Autor: Ajuntament de Tiana
19/04/2018

Com cada any des de l’any 1994, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tiana va organitzar l'activitat de la plantada popular. Ja el 2017 va canviar d’ubicació i de concepte i es va replantejar la plantada que, fins aleshores, tenia un caire més forestal per convertir-la en una plantada per millorar un entorn més urbà convertint un espai limítrof i fins al moment poc cuidat en un parc entre urbà i forestal. Un any més, el Parc de la Serralada de Marina hi ha col·laborat.

Marina S'inaugurarà la capella de la masia de Can Miravitges acabada de restaurar pel Consorci del Parc de la Serralada de Marina

3a edició de 'La primavera a la serralada de Marina'

La primavera a la serralada de Marina. Autor: Aj. Badalona
La primavera a la serralada de Marina. Autor: Aj. Badalona
18/04/2018

Aquest diumenge 22 d’abril se celebrarà a l’entorn de la masia de Can Miravitges i de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer la tercera edició de "La primavera a la serralada de Marina". Es tracta d’una jornada participativa, que es farà de 10 a 14 hores, i que està adreçada a tots els públics amb activitats de sensibilització ambiental, on tothom que hi participi podrà conèixer els valors naturals i històrics de la serralada de Marina, un matí ple d’activitats participatives, itineraris, música i tallers. L’edició d’enguany compta amb nombroses novetats respecte a les anteriors.

Marina Una eina molt útil durant les vostres visites al Parc

S'actualitza el mapa de l'informador del Parc de la Serralada de Marina

Mapa de l'informador. Autor: XPN
Mapa de l'informador. Autor: XPN
26/03/2018

El document compta amb un nou disseny i us serà de gran ajuda a les vostres sortides i excursions al Parc de la Serralada de Marina. Situa en el mapa de l'espai natural protegit les diverses carreteres, pistes, senders, equipaments i resta d'accessos i serveis i conté informació sobre els itineraris senyalitzats i els centres i punts d’informació.

Marina Més de 700 persones van gaudir de les activitats

Èxit de participació a la Nit d'estels i a la Matinal Viu el parc

Matinal a Sant Jeroni de la Murtra. Autor: Viu el parc
Matinal a Sant Jeroni de la Murtra. Autor: Viu el parc
23/03/2018

El cap de setmana del 17 i 18 de març va començar amb força la 17a edició del Viu el parc al Parc de la Serralada de Marina amb una nova edició de la Nit d’estels a Tiana i la Matinal al parc a Sant Jeroni de la Murtra i entorns.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona A nou parcs de la XPN

La Xarxa de Parcs Naturals ofereix passejades guiades tot l'any

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
22/03/2018

Durant els caps de setmana del 2018, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.