Xarxa de Parcs Naturals
Podeu enviar les vostres imatges fins al 19 de maig

Es convoca el VII Concurs de fotografia Europarc-Espanya

$urlFileEntry

VII Concurs de Fotografia. Autor: Europarc

21/04/2019

La participació en el concurs està oberta tant a professionals com a aficionats, que podreu presentar fins al 19 de maig un màxim de dues fotografies. El concurs s’emmarca en els actes de celebració del Dia Europeu dels Parcs.

Un any més, la Federació Europarc impulsa la celebració del Dia Europeu dels Parcs el 24 de maig. Enguany, el lema escollit és “Àrees protegides: els nostres tresors naturals”. Us animem a sumar-vos a la celebració d'aquesta efemèride, una gran jornada de portes obertes de les àrees protegides a Europa.

Una de les activitats proposades des d'Europarc-Espanya és una nova edició del Concurs de Fotografia Dia Europeu dels Parcs. S'atorgaran dos premis per a cadascuna de les dues categories (general i estudiants). Els premis consistiran en estades i activitats ofertes per empreses adherides a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) col·laboradores en aquesta edició del concurs. Es podran atorgar, a més, tants accèssits de reconeixement a fotografies com el jurat consideri pertinent.

El jurat tindrà en consideració l'adequació de les fotografies al tema general de la convocatòria, així com l'originalitat de les instantànies i la seva qualitat artística.

El certamen compta amb la col·laboració d’AEFONA (Associació Espanyola de Fotògrafs de Natura), Associació Fotografia i Biodiversitat, Organisme Autònom Parcs Nacionals i empreses adherides a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) col·laboradores del projecte.

Bases i formularis

· Bases del concurs.

· Formulari per a l'enviament de les fotografies.

compartir

Font de la informació: Europarc-Espanya

Categoria: Educació ambiental, Xarxa de Parcs Naturals, Notícies d'arreu, Educació ambiental,