Collserola
Podeu tornar a veure tots els recitals al canal de Youtube del cicle

Marcel Gros tanca el cicle d'enguany de Poesia als parcs. Lletres i paisatges

$urlFileEntry

Actuació de Marcel Gros. Autor: Jordi Roca

06/12/2019

El diumenge 24 de novembre va tenir lloc el darrer recital del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatges d’enguany al Parc Natural de la Serra de Collserola. El programa es va tancar amb 'Brossa de prop', un espectacle poètic i familiar a càrrec del clown Marcel Gros.

Un centenar de persones es van apropar al jardins de Vil·la Joana, la seu del Museu d’Història de Barcelona a Collserola, al Parc Natural de la Serra de Collserola. L’antiga masia, situada a la parròquia de Vallvidrera, es convertí a finals del segle XIX en la casa d’estiueig de Jacint Verdaguer, on hi morí el 10 de juny del 1902 després d’una llarga malaltia.

El clown, bufó i showman Marcel Gros va convidar el conjunt de grans i petits reunits a peu d’escenari a un viatge surrealista de la mà d’en Joanet, un personatge sorgit d’un gran llibre i moltes caixes vermelles de cartró. A partir del joc i la interacció constant amb el públic, les lletres i la imaginació van conduir l’audiència a un univers de poemes amagats, cavalls desobedients, orquestres invisibles i acrobàcies impossibles.

Amb aquesta interessant proposta es tanca la catorzena edició de Poesia als parcs. Lletres i paisatges que ha aplegat vint-i-quatre poetes, un clown i dotze músics en una quinzena de recitals dins la Xarxa de Parcs Naturals i d’altres espais naturals d'arreu de Catalunya i Sardenya.

El cicle tornarà amb noves propostes poètiques la primavera del 2020. Fins aleshores, podeu reviure i tornar a gaudir de tots els recitals en el canal de Youtube del cicle.

compartir

Font de la informació: Tramoia Cultura

Categoria: Collserola, Educació ambiental, Poesia als Parcs, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,