Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Foix | Garraf | Olèrdola
Podeu presentar les vostres imatges fins al 20 de novembre

25è Concurs de Fotografia dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

$urlFileEntry

Cartell. Autor: XPN

24/09/2019

El Concurs de Fotografia dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, inclòs dins el programa Viu el parc, arriba a la 25 edició. Organitzat conjuntament amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels, teniu de temps fins al dimecres 20 de novembre per enviar les vostres imatges. L'import total dels premis és de 1.225 euros.

Enguany, s'estableixen dues modalitats temàtiques: una que inclogui qualsevol aspecte del Parc del Garraf, del Parc d'Olèrdola i del Parc del Foix, i una altra per a qualsevol instantània dels actes de la Matinal o Festa Major del Parc que se celebrarà el diumenge 3 de novembre al castell d'Olèrdola.

Les obres s’han de presentar o enviar dins d'un sobre fins a les 20 h del dimecres 20 de novembre del 2019 a l'Ajuntament de Castelldefels (regidoria de Cultura, pla­ça de l'Església, s/n. 08860 Castelldefels).

El concurs és obert a qualsevol persona afeccionada a la fotografia i s'hi podran presentar fins a un mà­xim de tres fotografies, en cadascuna de les modalitats, utilitzant qualsevol procediment, tant en blanc i negre com en color. Les fotografies han de ser sobre paper fotogràfic i el format de les fotografies és lliure, però han d'anar muntades sobre una cartolina blanca o negra de 30 x 40 cm i amb un gruix no superior a 2 mm. 

El veredicte (i lliurament de premis) es farà públic el divendres 29 de novembre del 2019, a les 20 hores, a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels, coincidint amb la inauguració de l'exposició.

Per a la primera modalitat (qualsevol aspecte del Parc del Garraf, Parc d'Olèrdola i Parc del Foix), s'estableixen els premis següents: un primer premi de 375 euros, un segon premi de 200 euros i un tercer premi de 150 euros. Per a la segona modalitat (qualsevol instantània dels actes de la Matinal o Festa Major del Parc), s'estableix un primer premi de 250 euros, un segon premi de 150 euros i un tercer premi de 100 euros. L'import total dels premis serà de 1.225 euros.

Per a més informació, consulteu les bases del Concurs [PDF].

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Viu el parc, Educació ambiental, Educació ambiental, Foix, Educació ambiental, Garraf, Olèrdola, general,