Foix | Garraf | Olèrdola
Cada cap de setmana, de febrer a desembre

Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix ofereixen passejades guiades

$urlFileEntry

La Mola del Garraf. Autor: Fundesplai

27/02/2017

Durant tot l'any, cada cap de setmana els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix organitzen activitats familiars, passejades i tallers per conèixer millor el ric patrimoni natural i cultural d'aquests tres espais singulars.

Les més de setanta propostes que s'ofereixen aquest 2017 són ben diverses i s'agrupen en:

· Excursions guiades (EG): itineraris naturalístics guiats per bons coneixedors del territori adreçats al públic general.

· Visites guiades o teatralitzades (VG o VT): visites al conjunt monumental d'Olèrdola i els seus exteriors de la mà d'un guia i/o d'un personatge històric.

· Activitats familiars (AF): tallers, jocs de descoberta o passejades de curta durada i baixa dificultat, adreçades especialment als infants.

· Tallers per a adults (TA): visites que inclouen un taller pràctic adreçat al públic adult.

Normalment, les activitats són matinals, si bé també se'n fan de nocturnes, i tenen una durada d'entre 2 i 4 hores. Guiades per grans coneixedors del territori i la matèria, els participants podran interpretar i comprendre paisatges emblemàtics del Garraf, Olèrdola i el Foix així com descobrir les seves històries amagades.

Entre les més de setanta sortides, activitats i tallers, n'hi ha per conèixer els millors racons dels tres parcs, l'àguila cuabarrada, les herbes i remeis, les flors, abelles i mel, formatges o la fauna nocturna... i d'altres que ressegueixen la vida a la prehistòria, els ibers, l'Olèrdola medieval, la cova Negra i l’avenc de l’Esquerrà.

Podeu consultar totes les propostes al programa i a l'Agenda dels parcs.

Informació general

· Preu: adults, 3 euros; menors, entre cinc i dotze anys, 2 euros; menors de cinc anys, gratuït. 10% de descompte per a famílies nombroses, membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals i majors de 65 anys.

· Horari i reserva: vegeu la descripció de cada activitat al programa i contacteu amb els diferents organitzadors que hi figuren com a mínim 24 hores abans de l'activitat ja sigui per correu electrònic, telèfon o WhatsApp (vegeu la darrera pàgina del programa).

· Material: cal portar calçat i roba adequats per caminar per la muntanya, aigua, gorra i protecció solar o impermeable, si el temps ho aconsella. A les sortides nocturnes, porteu una llanterna.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Foix, Garraf, Olèrdola, Educació ambiental,