Garraf | Olèrdola | Xarxa de Parcs Naturals
Els dies 19 i 20 de novembre, a la Masia d'en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú)

Inscripcions obertes a la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola

$urlFileEntry

Castell d'Eramprunyà. Autor: XPN

04/06/2018

Us convidem a la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola que tindrà lloc els propers dilluns 19 i dimarts 20 de novembre a la Masia d'en Cabanyes, de Vilanova i la Geltrú. Durant la jornada, s’abordaran aspectes relacionats amb la història, fauna, patrimoni cultural, gestió, vegetació, educació ambiental, geologia, etc. d’aquests dos espais naturals.

Ja tenim aquí la VIII Trobada d’Estudiosos del Garraf i d’Olèrdola, quatre anys després de la darrera que es va celebrar a Begues. Són moltes les persones que, en els últims quatre anys, han fet estudis en aquest magnífic escenari i han contribuït a un millor coneixement de la realitat i dels valors naturals, paisatgístics i culturals del Garraf i d’Olèrdola. També són nombroses les iniciatives i actuacions que s'han dut a terme per gestionar la conservació, l'ús públic i el desenvolupament social i econòmic d'aquests espais. És precisament per la singularitat d’aquests valors que s’està treballant perquè el Parc del Garraf sigui declarat parc natural en un futur proper.

La Trobada d’Estudiosos del Garraf i d’Olèrdola del propers dilluns 19 i dimarts 20 de novembre és el marc idoni per aplegar els investigadors i les persones interessades en aquests àmbits que, d'una o altra manera, han contribuït a fer possible l'encaix i la gestió d'aquests espais naturals en el territori. Un espai on fer possible el diàleg i la discussió entre tots ells.

Per aquesta raó, us convidem a participar-hi ja sigui com a ponents o com a oients, a la vegada que demanem la vostra col·laboració per fer arribar aquesta informació a aquelles persones que hi puguin estar interessades.

Inscripcions

La Trobada d'Estudiosos és gratuïta. Tanmateix, per raons organitzatives les persones interessades a assistir-hi, ja sigui com a oients o com a ponents, han de formalitzar la inscripció corresponent.

· Formulari d'inscripció per a ponents (fins al 20 d'octubre).

· Formulari d'inscripció per a oients.

En aquest enllaç podreu ampliar la informació (programa, horaris, etc.).

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Garraf, Olèrdola, Xarxa de Parcs Naturals, Relleu, Paisatge, Biodiversitat, Geologia, Paleontologia, Hidrologia, Meteorologia, Atmosfera, algues, fongs, flora, fauna, hàbitats, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Informació tècnica, Divulgació, Ponències, Diputació de Barcelona,