Garraf
Es van destacar les seves excepcionals propietats antioxidants

Presentació de l'estudi dels valors nutricionals de l'espigall del Garraf

$urlFileEntry

Participants a la presentació. Autor: Parc a taula

03/12/2017

En el marc dels actes de La Llotja DO Terra i Mar, el dijous 23 de novembre a l’edifici Miramar de Sitges es van presentar els resultats de l’estudi dels valors nutricionals de l'espigall del Garraf.

Aquesta sessió tècnica va ser organitzada per la Mancomunitat Penedès Garraf i NODE Garraf Agència de Desenvolupament i es va adreçar a nutricionistes i dietistes, membres de la Xarxa de Productes de la Terra, de l'Associació Espigalls del Garraf i públic, en general. 

L’acte va comptar amb la presentació de Xavier Roget, director del programa Parc a taula de la Diputació de Barcelona, i amb les ponències de Joan Simó, director de la Fundació Miquel Agustí, i Pau Marsé, agrònom i membre de l'Associació Espigalls del Garraf.

Durant la presentació es van destacar les enormes propietats antioxidants d’aquesta verdura local, ara recuperada gràcies a un gran treball conjunt entre l’Associació de Productors d’Espigall del Garraf, la Fundació Miquel Agustí, NODE Garraf i el Parc del Garraf i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació sobre la recuperació dels espigalls al Parc del Garraf, podeu consultar els enllaços següents:

· El Parc del Garraf impulsa la recuperació de conreus d'espigalls.

· Es presenta el 'Projecte de recuperació de la col brotonera o espigall al Parc del Garraf'.

compartir

Font de la informació: Parc a taula

Categoria: Garraf, Parc a taula, Biodiversitat, flora, Divulgació, Ponències, Publicacions,