Garraf
Als nius en què no hi ha càmera web

Neixen els polls d'àguila cuabarrada

$urlFileEntry

Nidificació anterior. Autor: XPN

02/05/2018

Hi ha hagut novetats importants als nius d’àguila cuabarrada del Parc del Garraf! S’ha pogut confirmar que cap a finals del mes de març, aproximadament el dia 28, al niu A van néixer els pollets.

Així mateix, el 23 d’abril els guardes van observar un poll petit al niu C. És molt probable que ja hagi nascut l'altre poll, atès que acostumen a néixer amb un parell o tres dies de diferència.

Per tant, enguany es pot confirmar que dues de les tres parelles que viuen al Parc del Garraf estan tirant endavant la nidificació. Malauradament, en el niu on hi ha la càmera web instal·lada la tercera parella d'àligues no va pondre cap ou i, per tant, no serà possible ensenyar-vos imatges del procés de nidificació, posta, etc.

Podreu aprofundir en la biologia de l’àguila cuabarrada si accediu a la web del Servidor d'informació ornitològica de Catalunya. També trobareu més informació a la pàgina Equip de Biologia de la Conservació

Us convidem també a veure els vídeos de les nidificacions d'anys anteriors al Canal Youtube de l’àguila cuabarrada, llegir el blog de l'àguila cuabarrada i fer-vos amics de la pàgina de Facebook de l'àguila cuabarrada.

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Garraf, Vídeos, Àguila cuabarrada, Biodiversitat, fauna, vertebrats, ocells, Recerca i seguiment, Divulgació, Vídeos, Webs,