Guilleries-Savassona
A la font Trobada de Folgueroles

Més de tres-centes persones gaudeixen de la Matinal Viu el parc

$urlFileEntry

Bugada de rondalles. Autor: Viu el parc

09/10/2017

El diumenge 24 de setembre, l'Àrea d'Esplai de la Font Trobada de Folgueroles va acollir la Matinal de l’Espai Natural de Guilleries- Savassona, dins la 12a edició del programa Viu el parc. 

A les 10 h, els més matiners es van trobar la dolça sorpresa d'una xocolatada per escalfar els ànims i agafar forces per pujar al rocòdrom i tirar-se per la tirolina del circuit d'aventura que sempre té tan bona acollida entre grans i petits.

A les 10.30 h començava una acció artística a mig camí entre la desfilada de moda i l'espectacle teatral: un espai escènic amb maniquins, peces de roba i complements convidaven el públic a participar activament i desenvolupar el rol de dissenyadors o de models. La família sencera competia en la creació del millor disseny, i el mostrava en una desfilada final plena de glamour.

A les 11.30 h, el duet format per Jordi Marfà (violí i mandolina) i Daniel Pitarch (piano i acordió) ens van conduir cap a racons sonors on gaudir de la música de la Mediterrània amb un espectacle íntim i proper que inclou composicions pròpies i cançons tradicionals.

Prop del torrent de Folgueroles i de la presa que recollia l'aigua de la zona, Caro von Arend ens va presentar la seva "Bugada de rondalles" a les 12.30 h. Rondalles, anècdotes, poemes i contes a l'atzar per fer-ne poemes que es van posar a eixugar a mesura que s'explicaven.

El bon temps va afavorir que una bona part dels assistents, més de tres-centes persones, es quedessin a dinar a la gespa per continuar gaudint de l'espai de la font Trobada, indret en què l'artista Perejaume va realitzar una intervenció paisatgística que consistia a dibuixar la signatura del poeta Jacint Verdaguer tot seguint el curs de l'aigua el torrent de Folgueroles.

El programa Viu el parc està promogut per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

compartir

Font de la informació: Viu el parc

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,