Guilleries-Savassona
Us el podeu descarregar en PDF

Es reedita el desplegable amb la informació més rellevant de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

$urlFileEntry

Nou desplegable. Autor: XPN

28/05/2020

El desplegable de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona recull la informació més destacable sobre la biodiversitat, història i ocupació humana, aprofitament socioeconòmic i ús públic d'aquest espai natural protegit. Amb un disseny nou, també conté un mapa, la selecció de diversos punts d'interès i la relació d'accessos i equipaments.

La publicació de benvinguda a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona permet conèixer ràpidament els trets essencials que en defineixen la biodiversitat, l’ocupació humana, el patrimoni construït, l’aprofitament socioeconòmic dels seus recursos i, també, les activitats que s’hi organitzen i els programes vinculats amb l’ús públic com Viu el parc i Poesia als parcs. Lletres i paisatges.

Deu punts d'interès

El díptic ofereix una selecció amb informació bàsica dels deu punts d’interès més destacables situats en un mapa de l’Espai Natural. Entre d’altres, la tria inclou Sant Feliuet de Savassona, el pantà de Sau, la fageda de les Valls, el Salt de la Minyona, la fortificació ibèrica del Casol de Puigcastellet, el bolet d’en Gili o el pont de Malafogassa.

Accessos i equipaments

Completen la publicació els accessos per carretera, ferrocarril, autocar i taxi així com la llista d’equipaments de l’Espai Natural (oficina del parccentres i punts d’informacióàrees d’esplai, etc.)

Atesa la situació de pandèmia per la COVID-19, actualment no trobareu exemplars impresos del nou desplegable en els equipaments de l’Espai Natural (que ara mateix estan tancats però es preveu que es puguin obrir aviat) si bé podeu consultar-lo i descarregar-vos-el en PDF en aquest enllaç.

El desplegable també s'ha editat en castellàanglès i francès i els trobareu en aquesta pàgina web.

Col·lecció de nous desplegables

A més del desplegable de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, també s’han reeditat en diversos idiomes els desplegables corresponents a la Xarxa de Parcs Naturals, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera, Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i parcs del Garraf i d’Olèrdola. Properament es reeditarà el desplegable del Parc del Foix, amb què es completarà la col·lecció.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Paisatge, Educació ambiental, Biodiversitat, Geologia, Hidrologia, flora, fauna, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Publicacions, ODS,