Marina
Des de la pàgina web del Parc

Descarregueu-vos l'interactiu de descoberta vegetal 'La serralada de Marina clic a clic'

$urlFileEntry

Interactiu. Autor: XPN

05/11/2018

La serralada de Marina té una flora rica i diversa que reflecteix els contrastos ambientals de la serra i la interacció secular de l'home amb la natura. Aquest interactiu, que porta per nom ‘La serralada de Marina clic a clic’, us acostarà a la vegetació del Parc mitjançant el joc i l'espectacle audiovisual. Com a novetat, ja us el podeu descarregar des de la pàgina web del Parc.

L’interactiu consta de:

· Itineraris: set itineraris que s'endinsen al Parc des dels diferents termes municipals i que condueixen a l'eix carener o a punts emblemàtics de la serra. Set reptes de descoberta de la flora i les comunitats vegetals. Pas a pas -o millor, clic a clic- anireu coneixent les plantes i reconstruint el mosaic ambiental del territori.

· Clau de joc: una clau per identificar i un joc per practicar. Identificar les plantes mitjançant un joc d'observació i selecció de caràcters. Una clau per posar a prova la vostra habilitat i familiaritzar-vos amb la flora de la serra.

· Mapa interactiu: trencaclosques ambiental. Mapa general del Parc, amb diverses capes d'informació temàtica. En destaca la dels hàbitats, un veritable "trencaclosques ambiental". A l'inici, però, hi falten algunes peces que caldrà descobrir a través dels itineraris de joc.

· Herbari fotogràfic: col·lecció fotogràfica amb més de 250 espècies. Tots els arbres i arbustos, i una àmplia representació de les herbes de la serra. Cada espècies està enllaçada dinàmicament amb la seva fitxa de l'Herbari virtual de la Mediterrània.

· Cançó audiovisual: espectacle d'imatge i so a partir del tema “Camí florit”, de Maria del Mar Bonet.

Instal·lació i característiques

La instal·lació en el disc dur es pot fer de dues maneres: automàticament o manualment. En aquest enllaç trobareu les instruccions per a la seva instal·lació i els enllaços a la descàrrega de fitxers així com el detall dels requeriments mínims i de la visualització òptima i els crèdits de l’interactiu.

Atès que aquesta és la primera versió de l’interactiu, poden detectar-se petits errors de programació o disseny. El Parc de la Serralada de Marina agrairà la comunicació de qualsevol incidència que s’hi pugui trobar, així com la de qualsevol observació que ajudi a millorar el producte, ja sigui al telèfon 933 956 336 o mitjançant el correu electrònic p.smarina@diba.cat.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Marina, Paisatge, Biodiversitat, flora, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Vídeos, Webs,