Montesquiu
Del 30 de novembre fins al 26 de gener del 2020

Darrera mostra del cicle d'exposicions temporals actual a la Cabanya del Castell

$urlFileEntry

Detall del programa. Autor: XPN

22/11/2019

Arriba la darrera mostra del cicle actual d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell, dins l'àmbit del Parc del Castell de Montesquiu. Entre el 30 de novembre i el 26 de gener del 2020, podeu visitar la mostra de pintures a l'oli de Maria Teresa Reig Subirà, 'Pintant passen les hores volant i em sento feliç'. L'entrada és lliure i gratuïta, tots els caps de setmana i festius. 

 

Per a més informació sobre l'exposició de M. Teresa Reig Subirà, consulteu aquest enllaç a l'Agenda del parcs - Parc del Castell de Montesquiu.

Si voleu consultar les diverses exposions que ha acollit la Cabanya del Castell els darrers mesos, descarregueu-vos el programa d'exposicions temporals juliol 2019 - gener 2020 [PDF].

Compromís amb l'expressió artística

Des de l'any 2003, la Cabanya del Castell s’ha convertit en un espai destinat a exposicions temporals, on els artistes locals i d'altres latituds tenen l'oportunitat d'exposar les seves obres. Des de llavors, s'han fet nombroses exposicions de periodicitat mensual, tant de caràcter individual com col·lectiu i abraçant les diferents branques de l’art.

El Parc del Castell de Montesquiu continua amb la seva trajectòria de compromís amb les diferents expressions artístiques, un compromís que queda palès en l'organització de múltiples activitats que promouen i difonen els diversos llenguatges artístics, com la Quinzena d'Art de Montesquiu, la Mostra d'Arts Vives i el programa lúdic i cultural Viu el parc.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Educació ambiental,