Montesquiu
Del 3 al 25 de juny

La XXVIII Mostra internacional i multidisciplinària d'art contemporani tanca el cicle d'exposicions temporals

$urlFileEntry

Detall del programa. Autor: XPN

17/05/2018

Arribem a la darrera mostra del cicle actual d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell. Entre el 3 i el 25 de juny, podreu gaudir de la XXVIII Mostra internacional i multidisciplinària d'art contemporani els dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 h. La inauguració tindrà lloc el diumenge 3 de juny a les 12 h. L'entrada és lliure.

Us oferim els detalls de informació de la darrera exposicions del cicle actual, que es clou al juny:

Del 3 al 25 de juny

XXVIII Mostra internacional i multidisciplinària d’art contemporani.

Diferents disciplines artístiques. Comissària: Eva Cunill.

Durant el mes de juny podrem gaudir de la XXVIII Mostra internacional i multidisciplinària d’art contemporani. El Circuit Artístic és un entorn professional que té com a objectiu crear i coordinar espais de trobada entre l’artista, els amants de l’art i la societat en general. La gestora cultural compta amb la col·laboració d’entitats públiques i privades com la Diputació de Barcelona al castell de Montesquiu. L’exposició vol mostrar el diàleg creatiu actual en la seva diversitat. La gestora cultural Circuit Artístic mostra de nou, en aquesta edició, la versatilitat del panorama artístic actual dins un criteri contemporani, on obres de diferents disciplines conjuguen un diàleg tant de xoc com harmònic, on prima la diversitat fruit del respecte a la individualitat creativa.

Inauguració: diumenge 3 de juny a les 12 h.

Compromís amb l'expressió artística

Des de l'any 2003, la Cabanya del Castell s'ha convertit en un espai destinat a exposicions temporals, on els artistes locals i d'altres latituds tenen l'oportunitat d'exposar les seves obres. Des de llavors, s'han fet nombroses exposicions de periodicitat mensual, tant de caràcter individual com col·lectiu i abraçant les diferents branques de l'art.

El Parc del Castell de Montesquiu continua amb la seva trajectòria de compromís amb les diferents expressions artístiques, un compromís que queda palès en l'organització de múltiples activitats que promouen i difonen els diversos llenguatges artístics, com la Quinzena d'Art de Montesquiu, la Mostra d'Arts Vives i el programa lúdic i cultural Viu el parc.

Descarregueu-vos el programa febrer - juny 2018.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montesquiu,