Montnegre-Corredor
A Sant Iscle de Vallalta

No us perdeu la 12a edició del Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'

$urlFileEntry

12è Ral·li Fotogràfic. Autor: XPN

14/11/2018

El passat 28 d'octubre, les condicions meteorològiques adverses van fer que s'anul·lés el XII Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet', al municipi de Sant Iscle de Vallalta, al Parc del Montnegre i el Corredor. Ara, l'esdeveniment s'ha tornat a programar, en el mateix indret, el proper diumenge 9 de desembre. Us hi esperem!

A continuació, consulteu les bases de participació daquesta cita ineludible per a totes les persones amants de la fotografia:

Objectius: promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.

Participants: tothom que ho desitgi.

Hora: de les 9 a les 14 h.

Temes: tres temes que es lliuraran en el moment de la inscripció.

Suport: digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera i amb la mínima compressió i en format JPG.

Control de sortida: estarà situat al Casal de Cultura. La inscripció dels participants es farà entre les 9 i les 11 h. El buidatge de targetes es farà fins a les 14 h al mateix lloc de la sortida. Només s'acceptarà una fotografia de cada tema per participant.

Premis: un premi a la millor col·lecció: 300 euros. Tres premis a la millor fotografia de cada tema: 150 euros. Hi haurà un premi especial per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi. El guanyador d'un premi d'una any anterior només podrà optar a un premi de categoria diferent.

Jurat i veredicte: el jurat estarà format per persones del Grup Fotogràfic Manlleu i de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

Lectura del veredicte i lliurament de premis: diumenge 30 de desembre a les 12 h al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta.

Exposició de les obres: les fotografies finalistes i guanyadores s'exposaran al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta durant el mes de gener del 2019.

Drets d'edició: l'organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges no podrà ser transferit a tercers sense el consentiment previ de l'autor.

Drets d'imatge: els participants es fan responsables dels drets d'imatge de les persones que surten a les seves fotografies i de les possibles responsabilitats que se'n reclamessin.

Respecte per l’entorn: els participants actuaran de manera respectuosa i discreta i minimitzaran el seu impacte sobre el medi natural i els seus habitants i contribuiran a restaurar les condicions de l’entorn. No s’acceptaran fotografies que el jurat consideri que hagin afectat la fauna o l’entorn natural de manera explícita.

Acceptació de les bases: la participació en aquest ral·li pressuposa l'acceptació de les bases. L'organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient.

Amb la col·laboració del Grup Fotogràfic Manlleu.

En aquest enllaç podeu consultar el programa complet del 23è Viu el parc al Parc del Montnegre i el Corredor.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,