Montnegre-Corredor
Es recomana fer reserva

Nova edició de les passejades guiades 2019 al Parc del Montnegre i el Corredor

$urlFileEntry

Passejades guiades. Autor: XPN

31/01/2019

Entre els mesos de març i desembre del 2019, el Parc del Montnegre i el Corredor ofereix vint-i-vuit passejades guiades en cap de setmana per descobrir el patrimoni natural i cultural d'aquest espai natural. Les sortides, elaborades per l’Escola de Natura del Corredor, s’adrecen al públic general i familiar. Es recomana fer inscripció prèvia.

Les vint-i-vuit passejades tenen l'objectiu d'ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del Parc i gaudir del seu entorn d’una manera respectuosa. Aquest cicle de sortides es duu a terme als municipis següents: Arenys de Munt, Dosrius, Fogars de la Selva, Llinars del Vallès, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Celoni, Sant Iscle de Vallalta, Tordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

Els itineraris, d'una durada d'entre 2,5 i 4 hores, estan guiats per un expert coneixedor del territori que ajudarà els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir racons amagats del Parc i els seus municipis.

Entre les vint-i-vuit sortides, n'hi ha per conèixer localitzacions i espais esplèndids com la riera de Vallgorguina, Montpalau, pla de Forcs, la font de la Salamandra... i d'altres que ens descobreixen les plantes remeieres de Vallgorguina, una matinal d’ocells a Pineda, la nit de ratolins a Dosrius, la nit de ratapinyades a Arenys de Munt, l’antic món dels garrofers a Mataró o la bicicletada popular a Can Massuet (Dosrius).

Informació general

Preu per sortida: adults, 3 euros; menors, entre sis i dotze anys, 2 euros.

10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals. Les passejades que coincideixin amb la celebració del Dia Europeu dels Parcs (1 i 2 de juny) tindran caràcter gratuït.

Requisits: cal dur calçat còmode per caminar i cantimplora amb aigua. Si el temps no permet fer l'activitat en bones condicions, s’anul·larà la sortida.

No cal inscripció prèvia, però es recomana fer inscripció prèvia a l’entitat gestora (Escola de Natura del Corredor).

Més informació

Oficina del Parc del Montnegre i el Corredor - Tel. 934 727 670 i 938 679 452 - A/e: p.montnegre@diba.cat.

Escola de Natura del Corredor - Tel. 937 955 405 - A/e: enc@pangea.org.

Passejades guiades a la Xarxa de Parcs Naturals

En aquest enllaç trobareu tots els programes de passejades guiades que s'organitzen arreu de la Xarxa de Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Educació ambiental,