Montnegre-Corredor
Les fotografies guanyadores i finalistes s'exposen durant el mes de gener

Ja podeu veure les imatges guanyadores del XII Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'

$urlFileEntry

Jurat i guanyadors. Autor: XPN

08/01/2019

El diumenge 30 de desembre del 2018 va tenir lloc a l'Espai Bibliot@ca de l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta la lectura del veredicte i el lliurament de premis del XII Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet', que s’havia celebrat en aquest mateix municipi i en el marc del programa Viu el parc el diumenge 9 de desembre.

Dins el marc del programa Viu el parc del Parc del Montnegre i el Corredor, el diumenge 9 de desembre va celebrar-se la 12a edició del Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet" al municipi de Sant Iscle de Vallalta. Unes setmanes més tard, el diumenge 30 de desembre, va tenir lloc la lectura del veredicte i entrega de premis a l’Espai Bibliot@ca de l’ajuntament del municipi.

En aquesta 12a edició, el total de fotografies presentades va ser de 117, obra de 39 participants. A continuació us oferim el detall de les imatges premiades pel jurat -constituït per representants del Grup Fotogràfic Manlleu i de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona:

· Premi a la Millor Col·lecció, dotat amb 300 euros, per a Gemma Merinero Garcia, d’Arenys de Munt.

· Premi Tema Tradicions, dotat amb 150 euros, per a Raúl Sánchez Formiga, de Breda

· Premi Tema Comerç, dotat amb 150 euros, per a Josep Maria Pérez Martín, de Centelles.

· Premi Tema Fred, dotat amb 150 euros, per a Xavier Xaubet Serra, de Tordera.

· Premi a la Millor Col·lecció Infantil, dotat amb un val de 50 euros per bescanviar per material fotogràfic, per a Lara Romero Anglada, de 12 anys, de Sant Iscle de Vallalta.

Podeu veure totes les imatges guanyadores en aquest àlbum de la pàgina de Facebook del Parc del Montnegre i el Corredor.

El Ral·li Fotogràfic compta amb la col·laboració del Grup Fotogràfic Manlleu i les fotografies finalistes i guanyadores estan exposades al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta durant el mes de gener d’enguany.

compartir

Font de la informació: Grup Fotogràfic Manlleu i XPN

Categoria: Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,