Montnegre-Corredor
La propera tindrà lloc el 15 de setembre

La ruta teatralitzada 'Camins' del Parc del Montnegre i el Corredor, al servei de la inclusió social

$urlFileEntry

Instant de la ruta teatralitzada. Autor: ENC

16/07/2018

El dissabte 14 de juliol es va dur a terme la quarta ruta teatralitzada d’enguany al Parc del Montnegre i el Corredor.

En la que és ja la tercera edició del programa de rutes teatralitzades inclusives al Parc del Montnegre i el Corredor, famílies provinents de diversos pobles de l'entorn i de Barcelona van participar i gaudir el dissabte 14 de juliol de les aventures del pare Jaume i la Trementinaire.

“Camins, un viatge pels cinc sentits” aborda la manera com la fòbia ancestral a la fauna competidora dels humans (representada per la guilla) es transmuta en respecte i cerca de solucions al conflicte. Van animar el recorregut alguns personatges antics de la muntanya, encarnats pels artistes de l'entitat CIMA, amb múltiples referències als llargs periples anuals de les trementinaires de Tuixent vers la costa, passant pel Corredor, a les utilitats d'algunes plantes remeieres o a la sobrietat de la vida rural.

Una introducció al context del Parc del Montnegre i el Corredor i un epíleg reflexiu fent-ne prospectiva, van emmarcar una activitat basada fonamentalment en l'experimentació dels sentits i adaptada per al seu gaudi en qualsevulla condició personal.

Rutes teatralitzades inclusives a la Xarxa de Parcs Naturals

Per a més informació sobre la ruta teatralitzada inclusiva “Camins, un viatge pels cinc sentits”, consulteu aquest enllaç. Hi trobareu també informació sobre les altres dues propostes de rutes teatralitzades que es desenvolupen a la Xarxa de Parcs Naturals: “Aigua, un viatge pels cinc sentits”, al Parc Natural del Montseny, i “Emboscada, un viatge pels cinc sentits”, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

També us convidem a visitar la pàgina L'accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals. Recull els diversos programes i materials, itineraris i rutes, equipaments, jocs inclusius i materials de préstec que treballen per facilitar l'accés al medi natural de les persones amb discapacitats.

compartir

Font de la informació: Escola de Natura del Corredor (ENC)

Categoria: Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Educació ambiental,