Montseny
El lliurament de premis tindrà lloc el 16 de març a Masia Mariona

LLIURAMENT DE PREMIS ANUL·LAT - Ja es coneixen els plats guanyadors del 4t Concurs de Receptes de la Biosfera del Montseny

$urlFileEntry

Mosaic de plats guanyadors. Autor: Mariano Pagès

24/02/2020

En la 4a edició van presentar-se un total de 57 receptes en els vuit municipis que hi participaven. Any rere any, el Concurs de Receptes de la Biosfera del Montseny va creixent i permet documentar més receptes tradicionals.

El lliurament de premis tindrà lloc el proper dilluns 16 de març a les 18 h a Masia Mariona. Oficina del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny en un acte obert a tothom que comptarà amb la presència de la cuinera Ada Parellada. A banda dels premis, es lliurarà un obsequi a totes les persones que hagin participat en el concurs.

Aquests són els plats guanyadors de l'edició del 2019. Moltes felicitats a les guanyadores i moltes gràcies a tots els participants!:

Primers plats

Cigrons estofats, de Juanita Barjuan (Cànoves i Samalús).

Mongetes del ganxet amb morro, de Carme Puchol (Campins).

Segons plats

Senglar amb castanyes i bolets, de Roser Parera (Cànoves i Samalús).

Vedella amb bolets, de Carme Canaleta (Montseny).

Postres

Melmelada de cireres d'arboç, de Maria Traveria (Montseny).

Pastís de castanyes, d'Assumpció Sabé (Fogars de Montclús).

Begudes

Ratafia del Regàs, de Maria Gràcia Regàs (Arbúcies).

Refresc de saüc primavera i estiu, de Marisa Peláez (Campins).

Mentre no arriba el dia 16, podeu veure l'àlbum que aplega les imatges dels plats guardonats així com tornar a gaudir dels àlbums d'imatges corresponents a les sessions de Seva (13 d’octubre a Cal Pastor), Fogars de Montclús (31 d’octubre a la Costa del Montseny), Arbúcies (2 de novembre), Tagamanent (9 de novembre), Riells i Viabrea (10 de novembre a Sant Martí de Riells), Campins (16 de novembre), Cànoves i Samalús (30 de novembre a Samalús) i Montseny (15 de desembre). Totes les fotografies són obra de Mariano Pagès d'Urso.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web dedicada al Concurs de Receptes així com la web Patrimoni cultural immaterial del Montseny.

compartir

Font de la informació: IPACIM i XPN

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Educació ambiental, Educació ambiental, ODS,