Sant Llorenç-Obac
Els diumenges al matí. Cal fer reserva

Comencen les passejades guiades al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

$urlFileEntry

Tines de la vall del Flequer. Autor: XPN

28/01/2019

Per donar a conèixer el seu entorn i ric patrimoni natural i cultural, entre els mesos de gener i juny i setembre i desembre del 2019 el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac organitza els diumenges al matí sortides guiades adreçades a un públic general i familiar. Per poder-hi participar, cal reservar prèviament als organitzadors de l’activitat escollida.

Els trenta-vuit itineraris programats aquest 2019 tenen una durada d'entre dues i quatre hores i es duen a terme en diferents indrets de l'espai protegit per tal d'oferir una visió àmplia de la diversitat del paisatge
i del patrimoni. Així, n'hi ha per conèixer el relleu de la serra de l'Obac, els forns de calç, la riera de Talamanca, les tines de la vall del Flequer, la vinya, els bolets, el bosc i les orquídies, les herbes de Sant Joan, els ocells i els mamífers, etc., i d'altres que ressegueixen les històries de maquis i de masies, les rutes dels bandolers i, també, sortides poètiques.  

Totes estan guiades per coneixedors experts del territori que ajuden els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir interessants racons amagats.

Podeu consultar totes les passejades en el programa així com descarregar-vos-el en PDF. Al llibret, les activitats senyalades amb un asterisc * són recomanades pel Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central

Informació general

Preu per sortida: adults: 3 euros // menors (entre sis 
i dotze anys) i majors de 65 anys: 2 euros. 10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.

Horari: de les 11 a les 14 h, tret que se n'indiqui un altre de diferent.

Requisits: cal dur calçat còmode per caminar i cantimplora amb aigua.

Reserves: és imprescindible inscriure's prèviament per tenir garantida la participació.

Informació i inscripcions: contacteu directament amb els organitzadors de cada sortida. Trobareu les dades a la fitxa de l’activitat al programa.

Altres activitats

El programa també conté la informació de la ruta teatralitzada inclusiva “Emboscada. Un viatge pels cinc sentits”, que comença el 6 d’abril; altres itineraris guiats; turisme a Terrassa; activitats enogastronòmiques i informació addicional sobre empreses de guies vinculades a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

Per a conèixer tots els programes de passejades guiades que s’ofereixen arreu de la Xarxa de Parcs Naturals, consulteu aquesta pàgina web.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Sant Llorenç-Obac, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental, Biodiversitat, Educació ambiental, Divulgació,