Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
Jornades gratuïtes, prèvia inscripció

Ja podeu consultar el programa de la IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

$urlFileEntry

Aufrany. IX Trobada Estudiosos. Autor: biodiversitat.cat

21/09/2017

Els propers 21 i 22 de novembre tindrà lloc la 9a edició de les Trobades d’Estudiosos al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, a l’edifici El Mirador de Castellar del Vallès. Us convidem a assistir com a públic a l'esdeveniment i, tant si feu investigació en una institució acadèmica o de recerca com si sou membres d’una entitat o ho feu a títol particular, a presentar una comunicació amb els resultats dels vostres treballs. Ja es pot consultar el programa amb les diverses presentacions.

Precisament, enguany fa trenta anys de la primera trobada, celebrada el desembre del 1987 a Matadepera i la vitalitat del Parc i l’interès que aquest desperta entre la societat es posa de manifest en el gran nombre de treballs de recerca i estudi que al llarg de tot aquest temps s’han centrat en el massís de Sant Llorenç i la serra de l’Obac.

Tal com podeu observar al programa, les jornades estan obertes a investigadors i estudiosos, ja formin part d’una institució acadèmica o de recerca, siguin membres d’una entitat o realitzin els seus treballs a títol particular. Les diverses participacions signifiquen una oportunitat per contribuir, de forma fluïda i distesa, a la discussió i al debat i ajuden a consolidar la figura del Parc.

Els treballs presentats en les comunicacions, si els autors així ho desitgen, formaran part d’una publicació editada per la Diputació de Barcelona, tal com ja s’ha fet en les edicions anteriors.

La jornada és gratuïta. Tanmateix, per raons organitzatives també les persones interessades a assistir-hi com a oients hauran de formalitzar la inscripció corresponent.

Horari

Dimarts, 21 de novembre

Matí: de les 9 a les 13.30 h / Tarda: de les 16 a les 18 h.

Dimecres, 22 de novembre

Matí: de les 9.30 a les 13.45 h.

Per a més informació, consulteu l’enllaç següent.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Llibres, revistes i CD, Educació ambiental, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Relleu, Paisatge, Educació ambiental, Biodiversitat, Geologia, Paleontologia, Hidrologia, Meteorologia, Atmosfera, algues, fongs, flora, fauna, invertebrats, vertebrats, hàbitats, Educació ambiental, Recerca i seguiment, Divulgació, Ponències, Publicacions, Exposicions,