Sant Llorenç-Obac
Fins al 22 d'octubre

Obertes les inscripcions per a la IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

$urlFileEntry

IX Trobada d'Estudiosos. Autor: XPN

28/06/2017

Els propers 21 i 22 de novembre tindrà lloc la 9a edició de les Trobades d’Estudiosos al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, a l’edifici El Mirador de Castellar del Vallès. Tant si feu investigació en una institució acadèmica o de recerca, com si sou membres d’una entitat o ho feu a títol particular, us animem a presentar una comunicació amb els resultats dels vostres treballs. El període d’inscripció com a ponents finalitza el 22 d’octubre.

Precisament, enguany fa trenta anys de la primera trobada, celebrada el desembre del 1987 a Matadepera i la vitalitat del Parc i l’interès que aquest desperta entre la societat es posa de manifest en el gran nombre de treballs de recerca i estudi que al llarg de tot aquest temps s’han centrat en el massís de Sant Llorenç i la serra de l’Obac.

Les jornades estan obertes a investigadors i estudiosos, ja formin part d’una institució acadèmica o de recerca, siguin membres d’una entitat o realitzin els seus treballs a títol particular. Les diverses participacions signifiquen una oportunitat per contribuir, de forma fluïda i distesa, a la discussió i al debat i ajuden a consolidar la figura del Parc.

Els treballs presentats en les comunicacions, si els autors així ho desitgen, formaran part d’una publicació editada per la Diputació de Barcelona, tal com ja s’ha fet en les edicions anteriors.

Presentació de comunicacions

Les persones que vulguin presentar una comunicació disposaran d'un màxim de 10 minuts per fer-ho. També podran il·lustrar els continguts de la seva presentació amb un pòster.

Per fer-ho, caldrà que s’inscriguin mitjançant el formulari d'inscripció per a ponents, indicant el títol o títols de les comunicacions i adjuntant un resum, en català i en castellà, abans del 22 d’octubre per poder-lo incloure en la documentació que es donarà als assistents.

Els resums han de tenir format Word i un màxim de 950 caràcters (incloent títol i paraules clau). Les persones que vulguin presentar un pòster il·lustratiu dels seus treballs, presentin comunicació o no, comptaran amb un espai per exposar-los durant la trobada. Ho hauran de fer constar en el moment de la inscripció.

La jornada és gratuïta. Tanmateix, per raons organitzatives, les persones interessades a assistir-hi com a oients també hauran de formalitzar la inscripció corresponent.

Programa

El programa estarà disponible uns dies abans de la IX Trobada.

Horari (provisional)

Dimarts, 21 de novembre del 2017

Matí: de les 9.30 a les 14 h

Tarda: de les 16 a les 18.30 h

Dimecres, 22 de novembre del 2017

Matí: de les 9.30 a les 14 h

Per a més informació, consulteu l’enllaç següent.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Llibres, revistes i CD, Educació ambiental, Sant Llorenç-Obac, Relleu, Paisatge, Educació ambiental, Biodiversitat, Geologia, Paleontologia, Hidrologia, Meteorologia, Atmosfera, algues, fongs, flora, fauna, invertebrats, vertebrats, hàbitats, Educació ambiental, Recerca i seguiment, Divulgació, Ponències, Publicacions, Exposicions,