Montnegre-Corredor
També van col·locar una reixa protectora pels herbívors

Els voluntaris planten un centenar d'arbres a Can Bosc

$urlFileEntry

Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris

13/11/2017

El dissabte 4 de novembre, una trentena de voluntaris del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van acostar-se a la finca pública de Can Bosc, al Parc del Montnegre i el Corredor, per plantar-hi cirerers, castanyers, serveres, pins i moixeres de pastor per tal de recuperar un antic bosc de pi pinyoner.

Un cop allà, dos tècnics de manteniment i l’enginyer de forest de la Xarxa de Parcs Naturals van explicar als voluntaris com la seva tasca ajudarà a  recuperar el bosc i a ampliar la biodiversitat de la zona, tot protegint els nouvinguts dels diferents herbívors i dels porcs senglars amb una reixa que impedirà cap infortuni.

Després de tres hores de feina, plantant i col·locant la tanca, la trentena de persones participants van acabar cansats, però molt satisfets del resultat.

La feina es va complementar amb una visita cultural a mans d’en Joan Manel Riera, de l’Escola de Natura del Corredor, que va explica-los els orígens del santuari del Corredor i algunes anècdotes de les pintures que acull.

Per acabar, el grup va fer una agradable passejada fins l’Àrea d’Esplai del Corredor on van gaudir d’un àpat ben merescut.

compartir

Font de la informació: Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Paisatge, Educació ambiental, Cercle de voluntaris, Biodiversitat, flora, hàbitats, Educació ambiental, Recerca i seguiment, Gestió del medi,