Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona
Sessió gratuïta, prèvia inscripció

SESSIÓ AJORNADA - 4a Jornada sobre Documentació Ambiental a Catalunya #DocAmbCat

$urlFileEntry

Detall de la imatge de la jornada. Autor: #DocAmbCat

21/02/2020

Amb l'objectiu de donar visibilitat als fons documentals sobre medi ambient en l'àmbit català, el dimecres 25 de març se celebrarà a Barcelona la 4a Jornada sobre Documentació Ambiental a Catalunya #DocAmbCat.

Altres objectius importants de la jornada són posar en comú experiències i bones pràctiques existents en centres de documentació, biblioteques, entitats, etc. així com fomentar la cooperació i els intercanvis entre les diferents administracions, entitats, organismes i col·lectius que disposen de fons i d’informació de temàtica mediambiental.

La jornada, que tindrà lloc a la sala Pere i Joan Corominas de l'Institut d'Estudis Catalans de Barcelona entre les 9 i les 14.30 h, està organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona i compta amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya.

Gratuïta, cal inscriure's prèviament.

Informació i inscripcions

Per a més informació, descarregueu-vos el programa de la Jornada [PDF].

Si esteu interessats a participar, podeu inscriure-us-hi mitjançant el formulari d'inscripció.

compartir

Font de la informació: IEC i Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Biodiversitat, Educació ambiental, Divulgació, Publicacions, Diputació de Barcelona, Diputació de Barcelona,