Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals
Entre els mesos d'abril i juny a 11 biblioteques del Maresme

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' t'ofereix més de cinquanta activitats aquesta primavera

$urlFileEntry

#Parcsibiblios. Autor: XBM

21/04/2019

Ja podeu consultar la cinquantena d'activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat durant el segon trimestre del 2019. Els diversos tallers, exposicions, hora del conte, etc. tindran lloc a les onze biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Aquest programa, nascut l’any 2017 fruit de la col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, apropa la ciutadania al territori i al seu entorn natural més immediat perquè aprengui a gaudir-lo i es sensibilitzi sobre la necessitat de conservar-lo. 

Un projecte pioner que convida tothom a gaudir més i millor del seu entorn natural més proper, ja sigui el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral o el Parc de la Serralada de Marina, tots tres amb part del seau territori dins la comarca del Maresme.

Activitats abril--juny 2019

La primavera és temps de sortir i gaudir dels parcs naturals, de la natura, de l’aire lliure, i també de la lectura, dels contes, dels tallers, dels laboratoris de lectura, de les xerrades, de les exposicions, etc.

El programa Parcs i biblioteques... naturalment! celebrarà el Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura amb la nova activitat “La Biblioteca, porta del Parc”.

La programació inclou documentals, exposicions, xerrades, tallers, clubs de lectura, rutes literàries i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques establertes en municipis de la Xarxa de Parcs Naturals, que col·laboren entre elles per difondre, en un programa conjunt, la natura i la literatura.

Descarregueu-vos el programa trimestral d'activitats abril-juny del 2019 en onze biblioteques del Maresme en aquest enllaç.

La iniciativa es desplega a les biblioteques següents: Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella; Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar; Biblioteca de Cabrils; Biblioteca Joan Coromines del Masnou; Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró; Biblioteca M. Serra i Moret de Pineda de Mar; Biblioteca Jaume Perich i Escala de Premià de Dalt; Biblioteca Can Llaurador de Teià; Biblioteca Can Baratau de Tiana; Biblioteca  de Tordera, i Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt.

#Parcsibiblios a les xarxes socials

Per a més informació, us convidem a seguir les activitats a través de les xarxes socials: 

· Pàgina web: bibliotecavirtual.diba.cat/parcs-i-biblios.

· Twitter: @bibliotequesXBM i @xarxadeparcs.

· Etiqueta: #ParcsiBiblios.

 

compartir

Font de la informació: XBM i XPN

Categoria: Educació ambiental, Marina, Litoral, Montnegre-Corredor, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Educació ambiental,