Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Xarxa de Parcs Naturals
També hi trobareu els espectacles dels cicles anteriors

Tots els recitals i espectacles del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2018', al canal Youtube del cicle

$urlFileEntry

Recital a Montesquiu. Autor: XPN

10/01/2019

La catorzena edició del cicle de recitals poeticomusicals Poesia als parcs. Lletres i paisatges es va desenvolupar entre el 18 de maig i el 4 de novembre del 2018. Ara, gràcies al canal Youtube d’aquest programa podeu tornar a gaudir de tots els espectacles. El canal acull també els recitals de les edicions anteriors del cicle.

Dins l’àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals, “Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2018” va oferir recitals al Parc del Castell de Montesqui, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, Parc Natural del Montseny, Parc Natural de la Serra de Collserola, Parc del Montnegre i el Corredor, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc del Garraf i Parc del Foix.

Així mateix, també va portar la poesia i la música al Parc Natural de l’Alt Pirineu i al Parc Natural de la Serra de Montsant, així com als parcs de l’illa de Sardenya, Parco Nazionale dell’Isola dell’Asinara i Parco di Porto Conte.

El primer recital va tenir lloc el divendres 18 de maig al Parc del Castell de Montesquiu, amb "L’hora violeta", recital a càrrec de Meritxell Gené i Aina Torres inclòs també dins la programació del cicle Notes a la Cabanya. Josep Pedrals va ser l’encarregat de cloure el diumenge 4 de novembre el cicle 2018 amb l’espectacle familiar “El poema de la vaca”. L’indret escollit va ser la plaça del Castell, a Castellet i la Gornal, al Parc del Foix.

Entre d’altres, el programa del 2018 també va incloure les actuacions de Núria Busquet Molist i Raquel Santanera al Parc de la Serralada Litoral (19 de maig); Sílvia Bel Francis al Parc Natural del Montseny (5 d’agost); Eduard Carmona i Carles Morell al Parc del Montnegre i el Corredor (23 de setembre) o Mirna Vilasís al Parc del Garraf (28 d’octubre).

El Parc Natural de l’Alt Pirineu va oferir un programa doble al Centre d’Art i Natura de Farrera: una trobada poètica el 16 de juny amb Laia Carbonell i Sònia Moll i acompanyament musical, i una passejada poètica cap a l’ermita de Santa Eulàlia d’Alendo, l’endemà, 17 de juny.

El 20 de setembre, el Parc Natural de la Serra de Montsant va acollir a la Cartoixa d’Escaladei  l’espectacle “Del Call a Gaza”, de Coloma Lleal. Per la seva banda, els parcs sards van oferir recitals d’Odile Arqué i Iban L. Llop el 29 i 30 d'agost.

Ara, podeu tornar veure tots els espectacle en el canal Youtube Poesia als parcs. Lletres i paisatges.

Poesia als parcs. Lletres i paisatges és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i s'emmarca dins el programa cultural Viu el parc de la Xarxa de Parcs Naturals.

Des de l'any 2004, aquest cicle ajuda a difondre la poesia com una expressió artística lligada a la natura i, especialment, als espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals i d'altres de fora de Catalunya. L'accés als recitals és lliure i gratuït.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Viu el parc, Educació ambiental, Educació ambiental, Vídeos, Educació ambiental, Poesia als parcs, Notícies d'arreu, Xarxa de Parcs Naturals, Poesia als Parcs, general,