Montseny | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
El diumenge 2 de juny

Trajectes guiats amb el Bus Parc per celebrar el Dia Europeu dels Parcs

$urlFileEntry

Bus Parc al Montseny. Autor: Diputació Barcelona

30/05/2019

El diumenge 2 de juny, dins la commemoració del Dia Europeu dels Parcs, el servei de transport públic integrat Bus Parc per accedir al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac oferirà un servei de guiatge explicatiu dels diferents elements que s’identifiquen durant el trajecte.

Aquesta és la primera ocasió en què el Bus Parc ofereix aquest servei de guiatge explicatiu durant el recorregut als viatgers, al mateix preu del bitllet senzill i combinat que el servei regular. Al Parc Natural del Montseny, el servei s’oferirà en els trajectes de Sant Celoni a Santa Fe i a Fontmartina, en els serveis que surten de l’estació de Renfe de Sant Celoni a les 10.10 h i a les 12.10 h. i anirà a càrrec de monitors de Viladrau Educació.

Pel que fa al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el servei es farà en tots els set trajectes d’anada des de l’estació de Terrassa Renfe Nord fins a Coll d’Estenalles, des de les 8.30 h del matí fins al de les 16.40 de la tarda, a càrrec de monitors del Centre d’Interpretació del Medi Ambient (CIMA).

En els dos casos, els monitors explicaran durant el trajecte les principals característiques d’aquests espais naturals, tot destacant els diferents elements de la flora i la geologia que es poden observar al llarg del recorregut, així com històries i singularitats que es poden trobar en aquests parcs.

Així mateix, per commemorar el Dia Europeu dels Parcs, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona organitza, del 25 de maig al 9 de juny,  més de quaranta activitats gratuïtes per fer arreu dels espais naturals que inclouen caminades, rutes guiades, portes obertes als conjunts arquitectònics i  monumentals així com activitats lúdiques. Consulteu-les totes aquí.

Programa d’activitats del Dia Europeu dels Parcs.

Horaris dels Bus Parc: Bus Parc Parc Natural del Montseny / Bus Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona

Categoria: Montseny, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Diputació de Barcelona,