caes
Viu el parc a l'escola

Navegació

Activitats a casa


En aquest espai trobareu un seguit d’activitats que, en forma de fitxes didàctiques, permeten treballar els principals eixos conceptuals del programa Viu el parc a l’escola també des de casa.

Les activitats estan agrupades per parc i els principals temes tractats són el relleu, la biodiversitat, el patrimoni històric i cultural i les activitats humanes.

D’aquesta manera, el Viu el Parc a l’escola ofereix a la comunitat educativa (nens i nenes, famílies i escoles) un recurs alternatiu i complementari a les activitats pròpies del programa, que permet apropar als infants al ric patrimoni natural i cultural dels espais naturals que conformen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Coincidint amb la franja d’edat del programa, aquestes activitats estan destinades principalment a alumnes del cicle superior de primària (5è), no obstant, us animem a fer-les també en família.

Aprèn des de casa!

Clica damunt de la imatge o del títol per obrir les activitats.

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Parc de la Serralada Litoral


Parc del Montnegre i el Corredor

El relleu La biodiversitat I La biodiversitat II La biodiversitat III Les activitats humanes I Les activitats humanes II Les activitats humanes III Les activitats humanes IV
 

Convida els ocells a casa

El joc del senglar

El bosc : respira i inspira't

Fem de ramaders i ramaderes

Els passatemps del parc

[Solucionari]

El vent

 

Foc, aigua i terra


Parc del Castell de Montesquiu


Parc del Castell de Montesquiu

[Solucionari]


#language("interest")