Cercador de notícies




        Gaudim als parcs

        Parc a taula

        • Xarxa de Parcs Naturals
        25/10/2024

        La Fira ÀPAT 2024 celebra l'alimentació de proximitat amb un espai dedicat al programa Parc a taula

        Vuit empreses vinculades a diferents parcs naturals del programa Parc a taula van participar a la Fira ÀPAT del 19 al 21 d'octubre a La Farga Centre d’Activitats de l’Hospitalet de Llobregat. A la fira hi havia 72 empreses agroalimentàries que van poder presentar els seus productes davant de més de 3.800 assistents. Aquest esdeveniment, amb un caràcter principalment professional, permet als productors agroalimentaris catalans connectar amb compradors del sector de l'alimentació, com botigues gourmet, restaurants i distribuïdors, consolidant així el suport al comerç de proximitat.

        • Montseny
        • Guilleries-Savassona
        • Marina
        • Litoral
        • Montesquiu
        • Foix
        • Garraf
        • Montnegre-Corredor
        • Olèrdola
        • Sant Llorenç-Obac
        • Xarxa de Parcs Naturals
        • Parc Fluvial Besòs
        • Sant Miquel del Fai
        17/10/2024

        La Xarxa de Parcs Naturals estrena lloc web

        El portal web de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona estrena imatge. Des del 8 d'octubre, el web ha canviat el disseny i la navegació per facilitar la cerca d'informació rellevant al públic visitant dels 14 espais naturals que gestiona la Gerència de Serveis d'Espais Naturals. Per fer aquest canvi, prèviament es va crear el nou web de la Gerència, amb la informació de gestió i tràmits.

        • Montnegre-Corredor
        19/08/2024

        Viu el parc del Parc del Montnegre i el Corredor ofereix activitats per a tots durant la tardor

        El Parc del Montnegre i el Corredor es prepara per a la 29a edició del programa cultural Viu el Parc, que enguany oferirà una variada programació d’activitats culturals i de natura al llarg dels mesos de setembre, octubre i novembre. El programa inclou poesia, música, tallers creatius i el XVIII Ral·li Fotogràfic “Tocats pel bolet”, que es farà el diumenge 27 d’octubre.

        • Sant Llorenç-Obac
        06/06/2024

        El programa Parc a taula participa en la XVI Sessió d'intercanvi i aprenentatge de la Xarxa Productes de la Terra

        El programa de desenvolupament sostenible Parc a taula va participar en la XVI Sessió d’intercanvi i aprenentatge organitzada per la Xarxa Productes de la Terra sobre “La gestió de l’aigua i l’enoturisme”, celebrada a la comarca del Bages el dimarts 4 de juny. També hi van participar representants dels consells comarcals del Garraf, el Lluçanès, el Bages, el Moianès, l’Anoia, el Baix Llobregat i el Berguedà, així com el Servei de Teixit Productiu, la Gerència de Serveis de Comerç, la Gerència de Serveis de Turisme i la Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona.

        • Marina
        28/05/2024

        El programa Parc a taula participa en la matinal "La primavera a la serralada de Marina"

        La matinal "La primavera a la serralada de Marina", celebrada a Badalona el diumenge 26 de maig, va reunir al voltant de 250 persones que van participar de les quinze activitats ludicoeducatives de descoberta de la natura organitzades per donar a conèixer, al públic familiar, els valors naturals de l'entorn de l'Escola de Natura Angeleta Ferrer, ubicada a la masia de Can Miravitges, al Parc de la Serralada de Marina. A més, el programa Parc a taula hi va ser present en algunes de les accions que es van dur a terme durant la matinal. 

        • Xarxa de Parcs Naturals
        26/02/2024

        Parc a taula ofereix la sessió informativa "Instal·lació i explotació de 'hides' de fauna com a recurs turístic en finques privades"

        La Diputació de Barcelona té interès que les finques privades de l’àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals es gestionin de forma alineada amb els objectius de conservació de l’espai natural on es troben. Amb aquest objectiu, es proposa a les empreses adherides al programa Parc a taula i Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) posar en valor el potencial de l’observació de fauna dins les seves finques com a recurs ecoturístic. La sessió tindrà lloc en línia el dimarts 12 de març a les 11 h i, per facilitar l'assistència, es repetirà el dijous 14 de març a les 17 h. Cal inscripció prèvia.

        • Xarxa de Parcs Naturals
        26/02/2024

        Parc a taula convoca un curs de manipulació d’aliments

        Parc a taula ofereix a les empreses adherides al programa un curs en línia, gratuït, amb l’objectiu de proporcionar als manipuladors d’aliments d’establiments minoristes i de restauració comercial els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball. La formació es farà en línia el dilluns 8 d'abril i tindrà una durada de tres hores (de 10 a 13 h). 

        • Montseny
        • Collserola
        • Marina
        • Litoral
        • Foix
        • Garraf
        • Montnegre-Corredor
        • Olèrdola
        • Sant Llorenç-Obac
        • Xarxa de Parcs Naturals
        20/02/2024

        El programa Parc a taula estrena un canal de WhatsApp per donar a conèixer l'actualitat

        El programa Parc a taula adapta la seva estratègia comunicativa als nous usos de la ciutadania i obre un canal nou a WhatsApp, l’aplicació de missatgeria instantània més popular a Catalunya, amb l’objectiu d’apropar la gastronomia vinculada a la Xarxa de Parcs Naturals a més sectors de la població. Amb aquest nou canal de comunicació, Parc a taula, ja present a les xarxes socials Instagram i YouTube, amplia el seu radi de difusió.

        • Garraf
        22/11/2023

        Alumnes de l’Institut Hoteler de l’Alguer visiten el Parc del Garraf de la mà del programa el Parc a taula

        Parc a taula promou “Joves cuiners del parc”, activitat del Parc a taula que promou l’intercanvi entre escoles de cuina vinculades a espais naturals. En aquest cas, l’intercanvi va ser, del 16 al 23 de novembre, entre alumnes de l’especialitat de cuina i sala entre l’Escola d'Hoteleria algueresa Emilio Lussu, pertanyent a l’Istituto Istruzione Superiore Piazza Sulis Alghero (IIS-IPSAR), i l’Institut Joan Ramon Benaprès, de Sitges.

        • Montseny
        • Litoral
        • Garraf
        • Montnegre-Corredor
        • Sant Llorenç-Obac
        • Xarxa de Parcs Naturals
        17/11/2023

        Parc a taula promou la gastronomia de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona al Gastronomic Forum Barcelona

        Del 6 al 8 de novembre de 2023, al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, s’ha celebrat el Gastronomic Forum Barcelona, l’esdeveniment de referència per als professionals de l’hostaleria, el comerç especialitzat i la gastronomia, amb diversos espais s’ha promogut el negoci i s’ha compartit coneixement i experiències. En col·laboració amb la Xarxa Productes de la Terra, el programa Parc a taula de la Xarxa de Parcs Naturals ha organitzat 10 activitats i hi ha exposat 27 productors, tres dels quals han estat premiats.

        S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.

        Subscriu-te als nostres butlletins

         

        Rep els nostres butlletins de Parcs.

        Subscriu-te a l'agenda i a l'Informatiu

        fent clic als botons de sota.

        butlletí gaudim

        Subscriu-te a gaudim als parcs (agenda) Subscriu-te a l'Informatiu dels parcs

        Suggeriments, opinió i xarxes socials

         

        Envia'ns els teus suggeriments, opina

        i visita les nostres xarxes socials

        Suggeriments

        Suggeriments Opina Xarxes socials