caes

Litoral Parcs en concert és un cicle gratuït, si bé cal fer inscripció prèvia

Ariox presenta el seu projecte amb banda dins del cicle Parcs en concert i el Festival MUSICAB de Cabrils

25/07/2022

La proposta íntima i fresca d'Ariox va ressonar a Cabrils, en l’àmbit del Parc de la Serralada Litoral, el dissabte 16 de juliol. El concert formava part de la programació del Festival MUSICAB de Cabrils i del cicle Parcs en concert d’enguany. Els propers concerts tindran lloc a l'Alguer (27 d'agost), l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona (10 de setembre) i el Parc del Castell de Montesquiu (18 de setembre). Tot el cicle és gratuït, si bé cal fer inscripció prèvia.

La cantant de Cardedeu, acompanyada de la seva banda, va transportar el públic que es va aplegar a Cabrils cap una atmosfera íntima i propera. Explicant històries quotidianes i sobre vincles a partir de vivències i punts de vista diferents. Les històries genuïnes i tendres d’Ariox connectaven dolçament amb l’experiència del públic. I tot a través d’una música pop fresca i emotiva en molts moments.

Propers concerts

El cicle Parcs en concert 2022, que organitza la Diputació de Barcelona a través de la Xarxa de Parcs Naturals i amb la gestió de la productora Neandertal Records, va avançant. El proper concert serà el dissabte 27 d’agost als jardins de la Villa Mosca, a la ciutat de l'Alguer (Sardenya) amb Paula Grande. El concert compta amb la col·laboració de l’Obra Cultural de l’Alguer dins de la programació de les Festes del 31 d'agost i la cantant i creadora catalana oferirà un espectacle amb peces dels seus darrers àlbums i la força del seu estil, fusió de jazz amb influències de soul i música hip-hop.

Ja de retorn a terres catalanes, el dissabte 10 de setembre a Sant Julià de Vilatorta, a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, es podrà veure Sandra Monfort i Mar Pujol i una setmana després, el diumenge 18 de setembre, serà el moment d'escoltar Ferran Palau al Parc del Castell de Montesquiu dins el cicle Notes a la Cabanya.

Tots els concerts de Parcs en concert són gratuïts, si bé cal fer inscripció prèvia mitjançant el formulari que es troba a la pàgina web del cicle.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Litoral, Educació ambiental, Viu el parc, Diputació de Barcelona, Educació ambiental,