Montseny
Les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció

Comencen les passejades guiades al Parc Natural del Montseny

$urlFileEntry

Racó del Montseny. Autor: Joan Mercader / Diputació Barcelona

29/01/2018

Tots els diumenges de l’any, el Parc Natural del Montseny us proposa passejades guiades que us permetran conèixer el ric patrimoni natural i cultural d'aquest espai singular, declarat l’any 1978 Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Cal fer la reserva i la inscripció prèviament als diferents organitzadors de cada sortida, que trobareu indicats al programa.

Totes les passejades són guiades per grans coneixedors del territori que ajudaran els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir racons amagats del Parc i dels seus municipis. Les sortides tenen una durada d’entre dues i quatre hores i van dirigides a un públic general i familiar.

Tots els itineraris proposats en diumenge són guiats per grans coneixedors del territori i destinats al públic en general. Cal fer la reserva i la inscripció prèviament als diferents organitzadors de cada sortida. Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció. A cada sortida s’especifica el lloc de trobada. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, s’anul·larà la sortida.

Entre les quaranta-set sortides programades, en trobareu diverses per conèixer la biodiversitat del Parc, els seus boscos i ocells, les castanyes i bolets, plantes i remeis casolans, etc. i d'altres que ressegueixen les històries i llegendes de bruixes i bandolers així com el llegat poètic i el patrimoni cultural del Montseny.

Podeu consultar totes les passejades al programa i a l'Agenda dels parcs (Parc Natural del Montseny).

Informació general

Preu per sortida: adults: 3 euros // menors de sis anys: gratuït // menors entre sis 
i setze anys, i majors de 65 anys: 2 euros.


*10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals. Les passejades que coincideixin amb la celebració del Dia Europeu dels Parcs tindran caràcter gratuït.

Horari: generalment, de les 10 a les 14 h, tret que se n'indiqui un altre de diferent.

Requisits: cal dur calçat còmode per caminar i cantimplora amb aigua.

Inscripcions: per tenir garantida la participació, és imprescindible inscriure's prèviament als diferents organitzadors de cada sortida (trobareu aquesta informació al programa). Les places són limitades i les reserves es faran segons l'ordre d'inscripció.

Durada i dificultat: la majoria de sortides són de tres hores, adaptades per a tots els públics, amb una dificultat fàcil/mitjana.

Més informació:

Oficina del Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera. Masia Mariona.

Tel. 938 475 102, feiners de les 9 a les 16 h.

A/e: parc.montseny@diba.cat

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Educació ambiental, Educació ambiental,