Montseny

Montseny La presència de gossos deslligats és incompatible amb l'activitat ramadera

Un equip d'informadors avisarà els visitants del Parc Natural del Montseny de l'obligació de portar els gossos lligats

Campanya gossos lligats. Autor: XPN
Campanya gossos lligats. Autor: XPN
13/10/2019

El Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ha reforçat la campanya adreçada als visitants que van amb gossos perquè els portin lligats, especialment en les zones de pastura, amb un equip d’informadors repartits en diversos dels indrets més freqüentats del Parc on també hi ha ramats.

Montseny Als jardins de la Casa Colom de la Garriga

Recital vallesà al cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges

Benzekry durant el recital. Autor: Jordi Roca
Benzekry durant el recital. Autor: Jordi Roca
10/10/2019

El cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges va arribar al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny el passat diumenge 6 d’octubre. El cicle poètic, promogut per la Diputació de Barcelona i que compta amb el suport i la col·laboració de la Institució de Lletres Catalanes, es va sumar a la celebració de les VIII Jornades Modernistes de la Garriga amb un recital eminentment vallesà a càrrec de Paula Castellsagué i Albert Benzekry, dos poetes de la comarca.

Montseny Del 2 al 6 de setembre a Milà

El Life Tritó Montseny es presenta en el 20è Congrés Europeu d'Herpetologia

20è Congrés Europeu d'Herpetologia. Autor: SEH
20è Congrés Europeu d'Herpetologia. Autor: SEH
10/10/2019

Cada dos anys, el Congrés Europeu d'Herpetologia de la Societat Herpetològica Europea ofereix una oportunitat perquè científics, conservacionistes i polítics d'Europa i de l'estranger es reuneixin i discuteixin els resultats i tendències actuals en el camp de l'herpetologia.

Montseny | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Un any del servei de transport públic per accedir als parcs naturals del Montseny i Sant Llorenç del Munt

El Bus Parc del Montseny incrementa la freqüència amb nou serveis diaris els caps de setmana

De casa al Parc. Autor: Diputació Barcelona
De casa al Parc. Autor: Diputació Barcelona
10/10/2019

Des del cap de setmana del 12 i 13 d’octubre i fins al diumenge 3 de novembre, les dues línies de transport públic del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, s’incrementen fins a nou freqüències al dia per accedir a la vall de Santa Fe i Fontmartina, dos dels principals punts de destí per a molts dels visitants de l’espai natural, en el període de l’any en què més visitants accedeixen a aquest Parc Natural. Les dues línies del Bus Parc del Montseny surten de l’estació de Renfe de Sant Celoni, amb una primera sortida a les 8.10 h del matí i amb una freqüència cada hora fins a les 12.10 h, i de 14.25 a 17.25 h. La darrera sortida des de Santa Fe fins a Sant Celoni és a les 17.25 h i des de Fontmartina a  les 18 h.

Montseny Es va celebrar del 17 al 21 de setembre a València

El Life Tritó Montseny al Congrés de l'Associació Europea de Zoos i Aquaris (EAZA)

09/10/2019

Enguany, la conferència ha tingut lloc al Parc Zoològic Bioparc de València. Del dimarts 17 al dissabte 21 de setembre, experts conservacionistes de tot el món es van reunir en aquesta Conferència Anual de l'EAZA (Associació Europea de Zoos i Aquaris), un dels esdeveniments més importants d'àmbit internacional per a la preservació de la natura.

Montseny Es realitzen visites guiades

L'exposició del Life Tritó Montseny, a Granollers

Tritó del Montseny. Autor: Iñaki Relanzón
Tritó del Montseny. Autor: Iñaki Relanzón
08/10/2019

L'exposició del projecte Life Tritó Montseny es pot visitar al Museu de Ciències Naturals de Granollers des del 5 de setembre fins al 17 d'octubre.

Montseny Cal inscriure's prèviament

2a edició dels tallers 'Les dones del Montseny aprenem juntes'

Detall d'un taller. Autor: XPN
Detall d'un taller. Autor: XPN
29/09/2019

Del 14 d'octubre del 2019 al 19 juny del 2020, els matins de 10 a 12 h, s'organitzen tallers gratuïts de tècniques artístiques per treballar la llana i altres productes naturals a diversos municipis de la Reserva de la Biosfera del Montseny. L'activitat s'emmarca dins el Pla d'igualtat de gènere de la Reserva de la Biosfera del Montseny i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). És necessari inscriure's prèviament.

Montseny Consulteu el calendari de municipis participants

4a edició del Concurs de Receptes de la Biosfera del Montseny

Edició 2018 del Concurs. Autor: Mariano Pagès
Edició 2018 del Concurs. Autor: Mariano Pagès
29/09/2019

Per quarta vegada, es convoca el Concurs de Receptes de la Biosfera del Montseny, un certamen que dona a conèixer les receptes tradicionals d’aquest territori. Poden participar-hi totes les persones residents als municipis de la Reserva de la Biosfera del Montseny en les categories de primer plat, segon plat, postres i beguda. La primera cita serà el proper diumenge 13 d’octubre a Seva.

Montseny El fil conductor va ser el món dels pallassos

La Matinal Viu el parc al Parc Natural del Montseny aplega 400 persones

Moment de la Matinal. Autor: Viu el parc
Moment de la Matinal. Autor: Viu el parc
28/09/2019

El diumenge 15 de setembre, el Parc Natural del Montseny va celebrar la Matinal Viu el parc que, des de fa uns anys coincideix amb la Fira de la mel ecològica. Diverses parades d'artesania, xerrades col·loqui per a amateurs i professionals, tallers i tasts de mel es van donar cita a l'esplanada del santuari del Brull.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.