Montseny

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Parc Fluvial Besòs Descarregueu-vos els fullets explicatius

Consells i recomanacions per collir bolets i castanyes

Castanyes a Viladrau. Autora: Susanna Ginesta
Castanyes a Viladrau. Autora: Susanna Ginesta
22/10/2018

Ja tenim aquí la tardor i, amb ella, la tradició d'anar al bosc a buscar bolets i castanyes. Tanmateix, per tal de ser respectuosos amb l'entorn natural i no interferir en l'aprofitament i conservació dels boscos, us oferim una sèrie d'indicacions i consells.

Montseny La proposta va aplegar un públic nombrós

Masia Mariona acull el primer concert del VIII Circuit de Lied del Montseny

Instant del concert. Autor: XPN
Instant del concert. Autor: XPN
18/10/2018

El VIII Circuit de Lied del Montseny, 'En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny', va arrencar la seva 8a edició el diumenge 7 d’octubre amb el concert 'Cantar i fer paper' a Masia Mariona, seu de l'Oficina del Parc Natural del Montseny - Reserva de la Biosfera, a Mosqueroles (Fogars de Montclús). La proposta compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i s’emmarca dins els actes de commemoració dels quaranta anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018).

Montseny La propera trobada serà a Fogars de Montclús el 31 d'octubre

Seva inaugura el 3r Concurs de Receptes de la Biosfera del Montseny

Jurat deliberant. Autor: Mariano Pagès
Jurat deliberant. Autor: Mariano Pagès
18/10/2018

Comença la temporada de cuina al Montseny! El diumenge 14 d’octubre va tenir lloc a Seva la primera sessió de la 3a edició del Concurs de Receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Enguany, la iniciativa s’ha ampliat als set municipis següents: Seva, Fogars de Montclús, Viladrau, Arbúcies, Montseny, Riells i Viabrea i Cànoves.

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals A vuit indrets i en tres idiomes: català, castellà i anglès

S'instal·len nous plafons informatius del projecte Life Tritó Montseny

Plafó instal·lat al CI Fogars de Montclús. Autor: XPN
Plafó instal·lat al CI Fogars de Montclús. Autor: XPN
16/10/2018

Un dels elements de difusió previstos en el marc del Life Tritó Montseny és l'elaboració de plafons informatius. Aquests contenen informació del projecte, els objectius i les diverses accions a realitzar durant els quatre anys de durada del programa. Estan escrits en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Montseny En el marc del VII Col·loqui Internacional de l’Etnopol Centre Francès del Patrimoni Cultural Immaterial

L'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Montseny es presenta a Bretanya

Presentació. Autor: IPACIM
Presentació. Autor: IPACIM
16/10/2018

L’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Montseny s’ha presentat recentment en un col·loqui internacional sobre la relació entre patrimoni cultural immaterial i patrimoni natural. El projecte, reconegut com a bona pràctica per la UNESCO, continua sent un referent més enllà de les nostres fronteres.

Montseny Les imatges es projectaran en una carpa itinerant pels pobles de la Reserva

Crida fotogràfica en el marc dels 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny

Excursió al Matagalls. Autor: MEMGA
Excursió al Matagalls. Autor: MEMGA
08/10/2018

Amb motiu de la commemoració dels quaranta anys de la declaració del Parc Natural del Montseny com a Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO, s’organitzen diverses activitats en els municipis que formen part de la Reserva. Entre elles, i per tal de fer una memòria històrica d’aquests quaranta anys, es fa una crida a la població perquè aporti fotografies de la Reserva de la Biosfera durant tot aquest temps i encara més enllà.

Montseny Sessions gratuïtes entre octubre del 2018 i juny del 2019

Ja us podeu inscriure al taller 'Les dones del Montseny aprenem juntes'

Detall del cartell dels tallers. Autor: XPN
Detall del cartell dels tallers. Autor: XPN
08/10/2018

Dins les accions del Pla d’igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible a la Reserva de la Biosfera del Montseny, del 15 d'octubre al 28 de juny, s’impartiran tallers gratuïts de tècniques artístiques per treballar la llana i altres productes naturals a diversos municipis de la Reserva.

Montseny La primera sessió és el diumenge 14 d’octubre a Seva

Comença la 3a edició del Concurs de receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny

Imatge del concurs. Autor: XPN
Imatge del concurs. Autor: XPN
08/10/2018

Per tercera vegada, el Concurs de receptes de la Biosfera del Montseny dona a conèixer les receptes tradicionals d’aquest territori. Poden participar-hi totes les persones residents a la Reserva de la Biosfera del Montseny, sempre que no siguin restauradors. Les receptes seleccionades s’inclouran en un llibre digital de receptes tradicionals de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Enguany, la primera cita serà el diumenge 14 d’octubre a Seva.

Montseny És la 18a edició d'aquest potent recurs didàctic

Es distribueix l'agenda escolar 2018-2019 del Parc Natural del Montseny

Agenda escolar 2018-2019. Autor: XPN
Agenda escolar 2018-2019. Autor: XPN
07/10/2018

Us presentem la 18a edició de l’agenda escolar del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny,  una publicació vinculada al programa educatiu 'El Montseny a l’escola', organitzat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i pel Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

Montseny | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Tots els caps de setmana i festius

Noves línies regulars de transport públic per accedir al Montseny i a Sant Llorenç del Munt i l'Obac

De casa al parc. Autor: Diputació Barcelona
De casa al parc. Autor: Diputació Barcelona
05/10/2018

A partir del 12 d’octubre, el Departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona posen en funcionament nous serveis d’autobusos que permetran millorar l’accés amb transport públic sostenible als parcs naturals del Montseny i de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. El dijous 4 d’octubre va tenir lloc la presentació de les noves línies. L’acte va comptar amb la presència del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, i del diputat adjunt d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Jesús Calderer.

Mostrando el intervalo 11 - 20 de 20 resultados.