Montseny

Montseny A la Font Bona de Sant Marçal (Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera)

'Pianto', de Sílvia Bel Fransi, proper recital del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges

Imatge recital. Autor: XPN
Imatge recital. Autor: XPN
23/07/2018

Després de portar la poesia i la música al Parc del Castell de Montesquiu, Parc de la Serralada Litoral, Parc Natural de l’Alt Pirineu, Parc de la Serralada de Marina i Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el proper diumenge 5 d’agost, el cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2018' arriba al Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera.

Montseny Fou el primer equipament d'educació ambiental de l'Estat espanyol

Seminari de formació a l'Escola de Natura Can Lleonart, a Santa Fe de Montseny

Jornades de formació. Autor: J. M. Riera
Jornades de formació. Autor: J. M. Riera
16/07/2018

Tot traçant aliances, el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, el programa Escoles Verdes (Generalitat de Catalunya) i la Societat Catalana d'Educació Ambiental van celebrar un seminari de formació del professorat a Can Lleonart i a l'Espai Montseny de Viladrau. Van participar-hi Martí Boada, Lluís Pagespetit i Joan Manel Riera.

Montseny | Diputació de Barcelona Ja han nascut al Zoo 38 larves de tritó

El Zoo inaugura una instal·lació per a la conservació del tritó del Montseny

Inauguració. Autor: Zoo de Barcelona
Inauguració. Autor: Zoo de Barcelona
10/07/2018

El Zoo de Barcelona ja té una nova instal·lació per als tritons del Montseny (Calotriton arnoldi), una espècie endèmica catalana que està en perill crític d’extinció. Amb la posada en marxa de la nova instal·lació el passat 28 de juny es dona un impuls a la labor iniciada pel Zoo de Barcelona en relació amb la reproducció i conservació del tritó, que es duu a terme des del 2012.

Montseny Amb la participació de setze voluntaris d'una desena de països

Camp de treball internacional al conjunt arqueològic del Montgròs, al Brull

Visita de Mut al conjunt arqueològic. Autor: Diputació Barcelona
Visita de Mut al conjunt arqueològic. Autor: Diputació Barcelona
10/07/2018

Del 27 de juny a l'11 de juliol i per setè any consecutiu es realitza, al conjunt arqueològic del Montgròs, un camp de treball internacional destinat a joves d’entre 18 i 29 anys, organitzat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Brull i l’Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació. El diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, va visitar el dilluns 9 de juliol el camp de treball, en què setze voluntaris amb tres monitors col·laboren en les tasques d’excavació.

Montseny Podeu veure les imatges a l'Instagram de la Xarxa de Parcs Naturals

S'entreguen els premis del concurs #40RBMontseny

Entrega de premis. Autor: Diputació Barcelona
Entrega de premis. Autor: Diputació Barcelona
10/07/2018

El diputat adjunt d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Jesús Calderer, ha lliurat el matí del dimarts 10 de juliol els premis del concurs de fotografia a Instagram sobre els 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny, #40RBMontseny. L’acte s’ha celebrat a la sala noble de l’Edifici del Rellotge, al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona. Aquests premis s’emmarquen en els actes de celebració del 40 aniversari de la declaració del Parc Natural del Montseny com a Reserva de la Biosfera.

Montseny Ja es prepara la 3a edició

Es lliuren els premis del 2n Concurs de Receptes de la Biosfera del Montseny

Guanyadors, organitzadors i jurat. Autor: XPN
Guanyadors, organitzadors i jurat. Autor: XPN
06/07/2018

El dimarts 3 de juliol es va fer l’acte de lliurament dels premis als millors plats presentats al Segon Concurs de Receptes de la Biosfera del Montseny, durant el qual es van preparar trenta-cinc receptes, que s’incorporaran a l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial.

Montseny Gaudiu de les imatges a l'Instagram de la XPN

El concurs fotogràfic a Instagram #40RBMontseny ja té guanyadors!

1r premi categoria natura. Autor: Jesús Fernández Pérez
1r premi categoria natura. Autor: Jesús Fernández Pérez
02/07/2018

Emmarcat en els actes de celebració del 40 aniversari de la declaració del Montseny com a Reserva de la Biosfera, entre el 29 d’abril i el 27 de maig es va organitzar un concurs de fotos del Parc Natural a la xarxa social Instagram. Aquí teniu les imatges guanyadores.

Montseny Un munt d'activitats entre juliol i novembre

Tot a punt per al 26è Viu el parc al Parc Natural del Montseny

Programa. Autor: XPN
Programa. Autor: XPN
27/06/2018

Arriba una nova edició del programa Viu el parc al Parc Natural del Montseny! La Nits d'estels (dissabte 27 de juliol), el recital de Poesia als parcs (diumenge 5 d’agost) i la Gran festa del parc (diumenge 16 de setembre) són els actes centrals d'aquesta 26a edició. No us els perdeu!

Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Parc Fluvial Besòs Recull tota la informació d’onze parcs: activitats, equipaments, serveis, el temps, notificacions, etc.

Descarregueu-vos Parcs Naturals, la nova app dels parcs de la XPN

Avatar de la nova app. Autor: XPN
Avatar de la nova app. Autor: XPN
27/06/2018

Ja podeu descarregar-vos la nova aplicació Parcs Naturals per a telèfons mòbils i tauletes que aplega onze parcs de la XPN. Són: Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural del Montseny, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d’Olèrdola, Parc del Foix i Parc Fluvial del Besòs.

Mostrando el intervalo 11 - 20 de 20 resultados.