Sant Llorenç-Obac

Sant Llorenç-Obac La cova es troba dins l'àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Conferència sobre el tresor neolític de la cova de les Ànimes

Conferenciants. Autor: XPN
Conferenciants. Autor: XPN
21/05/2018

El divendres 11 de maig va tenir lloc la conferència 'La cova de les Ànimes, Matadepera. Un tresor neolític de la prehistòria vallesana i catalana'. La xerrada conjunta fou impartida per Artur Cebrià i F. Xavier Oms, del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques de la Universitat de Barcelona (UB) i Joan Lleonart (Grup Sabadell) de l’Institut de Prehistòria i Arqueologia. També es va comptar amb la participació de Josep M. Fullola, catedràtic de Prehistòria de la UB.

Sant Llorenç-Obac Malgrat la pluja

Sant Llorenç gaudeix de les activitats del Viu el parc

Concert del grup Zing. Autor: Viu el parc
Concert del grup Zing. Autor: Viu el parc
16/05/2018

El cap de setmana del 5 i 6 de maig, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac s’havien programat diverses activitats dins el programa Viu el parc. El temps no va acompanyar, i l'activitat principal, la Matinal a la Casa Nova de l'Obac es va haver de suspendre. Per sort, altres activitats es van poder portar a terme amb èxit.

Sant Llorenç-Obac Amb el bandoler Capablanca com a protagonista

El Parc Natural de Sant Llorenç estrena nova ruta teatralitzada

Casa Nova de l'Obac. Autor: CIMA
Casa Nova de l'Obac. Autor: CIMA
16/05/2018

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac us proposa una nova ruta teatralitzada inclusiva: 'Emboscada, un viatge pels cinc sentits'. Conduïda per dos actors i un educador ambiental, té lloc a l'itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac a l'Obac Vell.

Sant Llorenç-Obac Es va aprovar el document de bones pràctiques esportives i el mapa d'usos per a activitats

Se celebra la Comissió Consultiva i el Fòrum Permanent de la CETS

Participants. Autor: XPN
Participants. Autor: XPN
04/05/2018

El dimarts 24 d’abril a la tarda, va tenir lloc a l’Ajuntament de Mura la Comissió Consultiva i el Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Sant Llorenç-Obac La Matinal tindrà lloc el diumenge 6 de maig

Comença el Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac!

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
23/04/2018

Enguany, diverses activitats i propostes destaquen en el programa: la Matinal del diumenge 6 de maig; la nit d’estels a Monistrol de Calders del divendres 15 de juny, i el recital dins del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges del diumenge 20 de maig (al Centre d'Activitats Ambientals Espai Natura. Sabadell) i el dissabte 7 de juliol (al Marquet de les Roques).

Sant Llorenç-Obac Gratuïtes, cal fer reserva

Comencen les rutes teatralitzades inclusives al Parc Natural de Sant Llorenç

Moment de la ruta. Autor: XPN
Moment de la ruta. Autor: XPN
09/04/2018

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac us proposa un dissabte al mes, d’abril a maig i de setembre a novembre, la ruta teatralitzada inclusiva 'Natura, un viatge pels cinc sentits'. Conduïda per dos actors i un educador ambiental, té lloc a l'itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac a l'Obac Vell.

Sant Llorenç-Obac El diumenge 15 d'abril

21a Festa BBVA de la Primavera a l'Espai Natura Fundació Sabadell 1859

Festa BBVA de la Primavera. Autor: Espai Natura Fundació Sabadell 1859
Festa BBVA de la Primavera. Autor: Espai Natura Fundació Sabadell 1859
09/04/2018

La Festa BBVA de Primavera obre les portes de la masia i el bosc de Can Deu (c. de la Prada, s/n, Sabadell) perquè pugueu realitzar-hi activitats amb la família i conèixer aspectes de la vida tradicional al món rural. Totes les activitats són gratuïtes.

Sant Llorenç-Obac Més de 1.000 nens i nenes de l’àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç

La Casa Nova de l’Obac acull les sortides escolars del programa Viu el parc

El bandoler Capablanca. Autor: Viu el parc / CIMA
El bandoler Capablanca. Autor: Viu el parc / CIMA
06/04/2018

Els dies 14, 15, 19, 20, 21 i 22 de març, un total de 1.100 alumnes de 5è de primària de vint-i-quatre escoles dels municipis de Castellar del Vallès, Matadepera, Pont de Vilomara, Sant Vicenç de Castellet, Terrassa i Vacarisses van gaudir de diverses activitats sobre el patrimoni natural i humà del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona A nou parcs de la XPN

La Xarxa de Parcs Naturals ofereix passejades guiades tot l'any

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
22/03/2018

Durant els caps de setmana del 2018, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.