Xarxa de Parcs Naturals

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Es va fer una demostració i tast del producte

'Showcooking' de l'espigall del Garraf, a la Fundació Alícia

Instant de la demostració i tastet. Autor: Diputació Barcelona
Instant de la demostració i tastet. Autor: Diputació Barcelona
20/02/2019

L'auditori de la Fundació Alícia del complex Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages, va acollir el dilluns 18 de febrer la presentació del projecte de recuperació i millora de l’espigall del Garraf, impulsat per la Diputació de Barcelona a través del programa Parc a taula, de la Xarxa de Parcs Naturals, la Fundació Miquel Agustí, de la Universitat Politècnica de Catalunya, i l’Associació Espigalls del Garraf.

Xarxa de Parcs Naturals Adreçada als mestres que participen en el programa Viu el parc i a tots aquells que hi puguin estar interessats

La Xarxa de Parcs Naturals posa en marxa la nova web del programa Viu el parc a l'escola

Pàgina d'inici. Autor: XPN
Pàgina d'inici. Autor: XPN
18/02/2019

Us convidem a visitar la nova pàgina web del programa Viu el parc a l’escola de la Xarxa de Parcs Naturals, una web que recull informació sobre el funcionament del programa i posa a disposició de les escoles participants dos recursos pedagògics adreçats als alumnes de 5è de primària: un joc interactiu i un blog.

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals El podeu visionar en el canal Youtube Univers Patxot

Un documental aborda l'ús del fonògraf a l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya

L'ús del fonògraf. Autor: XPN
L'ús del fonògraf. Autor: XPN
11/02/2019

El documental 'L’ús del fonògraf' aplega diverses entrevistes amb persones responsables d’entitats i arxius on es conserven cilindres de cera gravats amb fonògraf durant l’època de les anomenades “Missions” del Cançoner Popular de Catalunya (Biblioteca de Catalunya, Abadia de Montserrat, Orfeó Català) i amb persones vinculades amb la divulgació de l’Obra del Cançoner.

Xarxa de Parcs Naturals Un reconeixement important d'àmbit europeu

El Museu de Ciències Naturals de Granollers, seleccionat per al programa europeu COST gràcies al mètode que aplica en els seguiments de quiròpters a la XPN

Investigadors de l'Àrea de Quiròpters. Autor: Museu CN Granollers
Investigadors de l'Àrea de Quiròpters. Autor: Museu CN Granollers
11/02/2019

L’Àrea d’Investigació de Quiròpters del Museu de Ciències Naturals de Granollers ha estat seleccionada per al programa europeu COST Actions (Cooperació Científica i Tecnològica Europea) per la metodologia que utilitza en els seguiments que realitza en els espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals. El programa COST té com a objectiu finançar projectes de cooperació entre equips d’investigadors europeus punters en la seva àrea d’expertesa.

Xarxa de Parcs Naturals Sol·licituds fins al 19 de març

Convocatòria 2019 dels premis Parc a taula

Premis Parc a taula 2019. Autor: Celler Credo
Premis Parc a taula 2019. Autor: Celler Credo
08/02/2019

Els premis del programa Parc a taula tenen com a objectiu reconèixer públicament la tasca de les empreses i entitats vinculades al programa les quals, a través de la seva activitat, es distingeixen per la seva contribució a la sostenibilitat dels espais naturals de la província de Barcelona.

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals Es prepara una nova temporada de cria durant la qual s'espera augmentar considerablement el nombre d'exemplars

El Centre de Fauna de Torreferrussa trasllada 36 exemplars de tritó del Montseny al Centre de Pont de Suert i al Zoo de Barcelona

Cria en captivitat. Autor: Life Tritó Montseny
Cria en captivitat. Autor: Life Tritó Montseny
05/02/2019

En el marc del projecte europeu Life Tritó Montseny, el Centre de Fauna de Torreferrussa ha cedit divuit parelles de tritó del Montseny (Calotriton arnoldi): 10 parelles de la població occidental al Centre de Fauna de Pont de Suert (Lleida) i 8 parelles de la població oriental al Zoo de Barcelona, dins del programa de cria en captivitat d’aquesta espècie. D’aquesta manera, el Centre de Fauna del Pont de Suert compta ara amb 17 parelles i 2 trios, mentre que el Zoo de Barcelona, acull 18 parelles i 6 grups de cria.

Xarxa de Parcs Naturals Amb prop de 200 itineraris i 480 punts d'interès

Tots els itineraris senyalitzats de la XPN en una app

Descarregueu-vos l'app. Autor: Oriol Clavera
Descarregueu-vos l'app. Autor: Oriol Clavera
28/01/2019

La nova versió de l'app Itineraris.Parcs inclou novetats i millores com la descàrrega de tracks, un nou control de capes (amb capa de l'ICGC), la visualització d'imatges millorada i l'adaptació de la realitat augmentada a les darreres versions d'Android.

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals Fins al 15 de febrer. L'entrada és lliure

El recinte de l'Escola Industrial acull l'exposició sobre el tritó del Montseny

Reproducció a escala del tritó. Autor: XPN
Reproducció a escala del tritó. Autor: XPN
28/01/2019

Fins al 15 de febrer podeu descobrir l'exposició 'El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny!' a la planta baixa del recinte de l'Escola Industrial, Edifici del Rellotge, al c. del Comte Urgell, 187 (Barcelona).

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona | Parc Fluvial Besòs Facebook, Twitter, Instagram i Youtube

Descobreix les xarxes socials de la Xarxa de Parcs Naturals

Pàgines de Facebook de la XPN. Autor: XPN
Pàgines de Facebook de la XPN. Autor: XPN
17/12/2018

La Xarxa de Parcs Naturals disposa de 23 pàgines de Facebook, 8 comptes de Twitter, 7 perfils d'Instagram i 9 canals Youtube. Ara, una nova pàgina web les recull i en facilita l’accés. Si no en sou seguidors, us convidem a ser-ne, són una vida directa de comunicació!

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Escollits entre els més de 12.000 participants

Ja es coneixen els guanyadors del sorteig #NadalÉsMoltMés

#NadalÉsMoltMés. Autor: Diputació Barcelona
#NadalÉsMoltMés. Autor: Diputació Barcelona
14/01/2019

El concurs #NadalÉsMoltMés ja té guanyadors, escollits per sorteig. Els tres afortunats han estat premiats, cadascun d'ells, amb un vol en globus per a dues persones pels voltants de Montserrat.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.