Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
Gratuïtes, prèvia inscripció

Continuen les rutes teatralitzades inclusives als parcs del Montnegre, Montseny i Sant Llorenç

$urlFileEntry

Ruta teatralitzada al Corredor. Autor: CIMA

10/09/2019

Durant els mesos de setembre, octubre i novembre, la Xarxa de Parcs Naturals ha programat un seguit de rutes teatralitzades inclusives al Parc Natural del Montseny, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Parc del Montnegre i el Corredor. Les passejades, tot i que faciliten la participació de persones amb diversitat funcional, són obertes a tothom.

El programa de rutes teatralitzades inclusives comença l’abril i finalitza el novembre i inclou les passejades “Emboscada”, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l’Obac; “Aigua”, al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, i “Camins”, al Parc del Montnegre i el Corredor.

En el moment de fer la reserva, podeu demanar el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat així com un intèrpret de llenguatge de signes.

Informació i calendari tardor 2019

 

Parc del Montnegre i el Corredor

"Camins, un viatge pels cinc sentits" es fa als entorns del santuari del Corredor, per una part de l'itinerari de la plana del Corredor. De la mà de personatges singulars, transcorre per poc menys d'un quilòmetre i mig de llargada i s’hi explora la natura amb els cincs sentits.

Dates: ds. 14 de setembre / dg. 13 d'octubre.

Lloc: Centre d'Informació del Santuari del Corredor (Dosrius).

 

Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

"Aigua, un viatge pels cinc sentits" es fa a l'itinerari adaptat de la font del Frare, vorejant la riera de Santa Fe, de la mà de personatges singulars.

Dates: ds. 19 d'octubre / ds. 16 de novembre.

Durada: 1 h. Longitud: 800 m. Dificultat: baixa.

Lloc: Centre d'Informació Can Casades (ctra. de Sant Celoni a Viladrau, km 21. Santa Fe de Montseny).

 

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

"Emboscada, un viatge pels cinc sentits" és un itinerari guiat inclusiu, amb dos actors i un educador ambiental, que es fa a l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac, a l'Obac Vell.

Dates: ds. 5 d'octubre / ds. 2 de novembre.

Durada: 1 h i 30 min. Longitud: 800 m. Dificultat: baixa.

Lloc: Casa Nova de l’Obac (ctra. B.-122 de Terrassa a Rellinars, km 9,8).

 

Informació i reserves

Tel. 937 855 461 (de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 17.30 h) / 937 435 468 (cap de setmana i festius, de les 10 a les 14 h). A/e: rutesteatre@diba.cat.

Per a totes les rutes cal inscripció prèvia.

 

Accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals

La Xarxa de Parcs Naturals duu a terme accions encaminades a facilitar l'accés al medi natural a les persones amb discapacitats. Les dificultats d'alguns col·lectius per realitzar les activitats (itineraris, rutes guiades, activitats lúdiques, activitats escolars, etc.) que s'ofereixen en els espais protegits reclamen que es facin tots els esforços possibles per tal de millorar l'accessibilitat de tothom.

Dins l'àmbit del Conveni de col·laboració entre l’Obra Social "la Caixa" i la Diputació de Barcelona per al desenvolupament del Pla de gestió integral per a la conservació dels sistemes naturals de la Xarxa de Parcs Naturals, s'estan duent a terme alguns projectes per adaptar itineraris senyalitzats i programes pedagògics al col·lectiu de persones amb discapacitats físiques i sensorials.

Podeu trobar més informació a la pàgina web L’accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, ODS,