Sant Llorenç-Obac
La Matinal tindrà lloc el diumenge 6 de maig

Comença el Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac!

$urlFileEntry

Detall del programa. Autor: XPN

23/04/2018

Enguany, diverses activitats i propostes destaquen en el programa: la Matinal del diumenge 6 de maig; la nit d’estels a Monistrol de Calders del divendres 15 de juny, i el recital dins del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges del diumenge 20 de maig (al Centre d'Activitats Ambientals Espai Natura. Sabadell) i el dissabte 7 de juliol (al Marquet de les Roques).

La 27a edició del programa Viu el parc arriba farcida de propostes lúdiques i culturals per gaudir amb la família i amb els amics. Així, el diumenge 6 de maig, de les 10.30 a les 14 h, la Casa Nova de l'Obac (Terrassa-Vacarisses) s'engalanarà per a la Matinal al parc i s’hi oferirà un munt d'activitats: Taller de vestuari recreatiu; "De cançons i corrandes", animació musical itinerant; "Farcell de jocs tradicionals", de Fefe i Cia.; Festa a la plaça, actuació de cloenda on farem participar petits i grans tot ballant i jugant; “Natura”, ruta teatralitzada inclusiva (cal fer-ne la inscripció el mateix dia).

No oblideu portar les càmeres, ja que podreu participar en la convocatòria que promou AFOCER, amb l’objectiu de realitzar una exposició fotogràfica que aplegui els millors moments d’aquesta Matinal.

Consulteu la resta de les activitats en el programa.

Viu el parc

Promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, la campanya Viu el parc s'estructura en dues vessants. Per una banda, trobem els actes centrals, oberts a tots els públics, que inclouen, com hem vist, la Matinal al parc o la Nit d'estels i, per una altra, s'organitza el programa escolar adreçat, específicament, als alumnes de 5è de primària de les escoles dels municipis del Parc i que consta d'una visita a l'aula i d'una sortida conjunta a l'espai natural protegit. Ambdues activitats són complementàries i apropen els infants al coneixement dels valors del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Viu el parc es desenvolupa 
també als parcs del Castell de Montesquiu, Montseny, Montnegre i el Corredor, Serralada de Marina, Serralada Litoral, Garraf, Olèrdola i el Foix i a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Us convidem a veure el vídeo següent que commemora els (primers) 25 anys de vida d’aquest programa.

Si voleu estar al cas dels actes de tots els programes Viu el parc
 i consultar-ne la programació específica, visiteu-ne la pàgina web o seguiu-nos també a Facebook i Twitter @viuelparc.

I recordeu que, durant tot l'any, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac els caps de setmana s'organitzen passejades guiades pensades per a tota la família. Descarregueu-vos el programa amb tots els detalls.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Poesia als Parcs, Web Infantil, Sant Llorenç-Obac, Viu el parc i Coneguem els nostres parcs, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,