Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
El 2 de novembre al Parc Natural de Sant Llorenç i el 16 de novembre al Parc Natural del Montseny

Dues darreres rutes teatralitzades inclusives de l'any

$urlFileEntry

'Emboscada', a Sant Llorenç. Autor: CIMA

27/10/2019

Aquest mes de novembre, no us perdeu les darreres rutes teatralitzades inclusives d’enguany al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Consulteu les dates i feu la vostra reserva. Són gratuïtes.

Informació i calendari - Últimes rutes 2019

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

"Emboscada, un viatge pels cinc sentits" és un itinerari guiat inclusiu, amb dos actors i un educador ambiental, que es fa a l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac, a l'Obac Vell.

Data: dissabte 2 de novembre.

Durada: 1 h i 30 min. Longitud: 800 m. Dificultat: baixa.

Lloc: Casa Nova de l’Obac (ctra. B.-122 de Terrassa a Rellinars, km 9,8).

Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

"Aigua, un viatge pels cinc sentits" es fa a l'itinerari adaptat de la font del Frare, vorejant la riera de Santa Fe, de la mà de personatges singulars.

Data: dissabte 16 de novembre.

Durada: 1 h. Longitud: 800 m. Dificultat: baixa.

Lloc: Centre d'Informació Can Casades (ctra. de Sant Celoni a Viladrau, km 21. Santa Fe de Montseny).

Per poder realitzar les rutes cal inscripció prèvia.

Informació i reserves

Tel. 937 855 461 - A/e: rutesteatre@diba.cat.

Accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals

La XPN duu a terme accions encaminades a facilitar l'accés al medi natural a les persones amb discapacitats. Les dificultats d'alguns col·lectius per realitzar les activitats (itineraris, rutes guiades, activitats lúdiques, activitats escolars, etc.) que s'ofereixen en els espais protegits reclamen que es facin tots els esforços possibles per tal de millorar l'accessibilitat de tothom.

Dins l'àmbit del Conveni de col·laboració entre l'Obra Social "la Caixa" i la Diputació de Barcelona per al desenvolupament del Pla de gestió integral per a la conservació dels sistemes naturals de la Xarxa de Parcs Naturals, s'estan duent a terme alguns projectes per adaptar itineraris senyalitzats i programes pedagògics al col·lectiu de persones amb discapacitats físiques i sensorials.

Amplieu en aquest enllaç la informació sobre els recursos, materials, programes, etc. destinats a garantir l'accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental, Educació ambiental, ODS,