Montseny | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Montesquiu | Garraf | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
El període per presentar la sol·licitud comença el 21 de novembre i acaba el 19 de desembre

Subvencions a les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs 2020

$urlFileEntry

Alumnes durant una activitat. Autor: Coneguem parcs

20/11/2019

La Diputació de Barcelona ha aprovat les bases reguladores de subvencions als ajuntaments de la província de Barcelona per fer front a les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs 2020 (de gener a juny), segons publica el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 14 de novembre. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 19 de desembre.

La Diputació convoca aquestes subvencions, a les quals destinarà un màxim de 60.000 euros, per fer front a les despeses del transport dels escolars de sisè curs dels centres d'ensenyament primari que realitzin visites als parcs que gestiona la Diputació de Barcelona dins la campanya Coneguem els nostres parcs durant el curs escolar 2019-2020.

Termini de presentació de sol·licituds: del 21 de novembre al 19 de desembre (ambdós inclosos).

Presentació de sol·licitudsa través de l'EACAT o com a “Sol·licitud general” a la Seu electrònica de la Diputació de Barcelona.

Els ajuntaments hauran de justificar la realització de l'activitat subvencionada abans del 30 d'octubre del 2020.

Consulteu tota la informació així com els documents necessaris per sol·licitar la subvenció en aquest enllaç.

Web Informació administrativa

Dins la pàgina web Informació administrativa, trobareu tot el necessari per poder realitzar tràmits administratius, permisos per a activitats, consultar les beques i convocatòries de treball i les subvencions que poden rebre els particulars i/o entitats sense ànim de lucre, els centres d'educació i ensenyament i els ajuntaments que participin en la campanya Coneguem els nostres parcs, entre d'altres.

Coneguem els nostres parcs

El programa d'educació ambiental Coneguem els nostres parcs es fa conjuntament amb els municipis participants i està adreçat a escolars de sisè curs de primària perquè coneguin de la mà de monitors ambientals alguns dels espais protegits que conformen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu és que nois i noies identifiquin els elements que integren el medi natural, els ecosistemes i les espècies que hi habiten; reconeguin la seva funció com a espai de lleure; aprenguin a fer un bon ús dels espais naturals públics, i en valorin la seva conservació i aprenguin a respectar-los. El programa està estructurat en dues fases: a la primera fase, l'activitat té lloc a l'aula, i, a la segona, en canvi, és realitza una sortida a un dels set parcs que participen en el programa i que gestiona la Diputació de Barcelona (Parc Natural i Reserva de la Biosdera del Montseny, Espai Natural de Guilleries-Savassona, Parc del Castell de Montesquiu, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc del Garraf, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i Parc Agrari del Baix Llobregat).

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Parc Agrari, Montesquiu, Garraf, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental, Educació ambiental, ODS,