Montseny
Un munt d'activitats entre juliol i novembre

Tot a punt per al 26è Viu el parc al Parc Natural del Montseny

$urlFileEntry

Programa. Autor: XPN

27/06/2018

Arriba una nova edició del programa Viu el parc al Parc Natural del Montseny! La Nits d'estels (dissabte 27 de juliol), el recital de Poesia als parcs (diumenge 5 d’agost) i la Gran festa del parc (diumenge 16 de setembre) són els actes centrals d'aquesta 26a edició. No us els perdeu!

Enguany, tindreu una nova oportunitat per gaudir de l'observació del cel a ull nu i amb telescopi ja que la tradicional Nit d'estels es farà el divendres 27 juliol entre les 21.30 i les 23.30 h. Hi haurà eclipsi lunar  total i podreu veure Júpiter, Mart, Venus i Saturn, al camp de Can Parera de Cànoves i Samalús. Places limitades. Més informació i inscripcions al correu electrònic nitdestelsmontseny@fusic.org. 

 

Poesia als parcs

 

El diumenge 5 d’agost a les 12 h, la Font Bona de Sant Marçal (Viladrau) acollirà “Pianto”, performance poètica a càrrec de Sílvia Bel Francis que forma part de la programació del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2018.

 

Gran festa del Parc

 

Finalment, la Gran festa del parc tindrà lloc el diumenge 16 de setembre, de les 10.30 a les 13.30 h al Brull, amb activitats diverses i tallers de vestuari, maquillatge, nassos i corbates. A més, en Tinet Pallasso ens acompanyarà amb molta música i humor. L’espectacle de cloenda serà a càrrec de la Companyia Titus & Litus Show. El Brull serà també l’escenari de la Fira de la Mel ecològica.

 

Completant aquestes propostes, Viu el parc també arriba als municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, els quals us conviden a gaudir del seu ric patrimoni natural, històric i gastronòmic. El programa s’enriqueix amb altres activitats culturals locals, passejades guiades de descoberta del Parc Natural (tots els diumenges de l'any) i rutes teatralitzades inclusives. Les trobareu al programa i a l'Agenda dels parcs

 

Finalment, el programa escolar d'enguany, adreçat als alumnes de 5è de primària, continua oferint una jornada a l'aula per tal de donar a conèixer als infants, mitjançant un joc i una xerrada, els elements més rellevants del Parc i la seva gestió, i, posteriorment, una sortida a algun lloc emblemàtic que completa les activitats i apropa els infants al Parc Natural del Montseny. 

 

Viu el parc està promogut per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Poesia als Parcs, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,