Parc a taula

Garraf Es van destacar les seves excepcionals propietats antioxidants

Presentació de l'estudi dels valors nutricionals de l'espigall del Garraf

Participants a la presentació. Autor: Parc a taula
Participants a la presentació. Autor: Parc a taula
03/12/2017

En el marc dels actes de La Llotja DO Terra i Mar, el dijous 23 de novembre a l’edifici Miramar de Sitges es van presentar els resultats de l’estudi dels valors nutricionals de l'espigall del Garraf.

Montseny Més de 300 persones es van aplegar al Brull

Circ, pallassos i la Fira de la Mel, protagonistes de la Gran festa del parc dins el 25è Viu el parc

Moment de l'espectacle final. Autor: XPN
Moment de l'espectacle final. Autor: XPN
26/09/2017

El diumenge 17 de setembre, més de tres-centes persones van omplir el Brull per gaudir de la 25a edició de la Gran festa del parc, dins el Viu el parc del Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera. Les famílies van poder gaudir durant tot el matí amb els tallers de circ, l’espectacle final de pallassos i la Fira de la Mel Ecològica.

Montseny El diumenge 17 de setembre, de les 10.30 a les 14 h

Tot a punt per a la Gran festa del parc al Brull

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
08/09/2017

Amb la Nit d’estels, el passat 29 de juliol engegava al poble de Montseny la 25a edició del programa Viu el parc al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Ara, arriba l'hora de celebrar una nova Gran festa del parc al Brull el diumenge 17 de setembre, tot un matí d'activitats gratuïtes per gaudir amb la família d'un magnífic entorn natural.

Montseny Comença el 29 de juliol amb la Nit d'estels

La 25a edició del Viu el parc omple d'activitats el Parc Natural del Montseny

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
07/07/2017

Amb la Nit d’estels, el proper dissabte, 29 de juliol engega al poble de Montseny la 25a edició del programa Viu el parc al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. La Gran festa del parc (el Brull, diumenge 17 de setembre) i el recital emmarcat en el cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017' (el Brull, diumenge, 22 d’octubre) són dos dels actes centrals dels quals podreu gaudir enguany.

Garraf Fins a la fi de juliol

Les escultures de Lesley Yendell i les fotografies de Consuelo Bautista, a Vallgrassa

'Platos rotos'. Autora: Lesley Yendell
'Platos rotos'. Autora: Lesley Yendell
24/05/2017

El Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa, al Parc del Garraf, acull a partir del diumenge 28 de maig l'exposició conjunta de l'escultora Lesley Yendell i la fotògrafa Consuelo Bautista. La mostra es pot visitar de divendres a diumenge, de les 10 a les 14 h, fins a la darreria de juliol.

Sant Llorenç-Obac Hi haurà una jornada de portes obertes el 28 de maig

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt presenta el nou vi '5 quarteres'

Presentació. Autor: Diputació de Barcelona
Presentació. Autor: Diputació de Barcelona
15/05/2017

L'Escola de Natura i Formació la Muntada situada a de la vall d’Horta, a Sant Llorenç Savall, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, ha presentat el dilluns 15 de maig la primera producció de vi en aquest espai natural protegit. El nou vi, que porta per nom “5 quarteres” com a homenatge al poeta Joan Oliver (Pere Quart) vinculat a aquest espai, serà comercialitzat i distribuït a través de la cooperativa d'integració social L’Olivera i que també participa com a soci en aquest projecte.

Foix | Garraf | Olèrdola El 3 i 4 d’abril a diversos indrets dels tres parcs

Es realitza l'auditoria per l’adhesió a la CETS als parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

Sessió de treball. Autor: XPN
Sessió de treball. Autor: XPN
28/04/2017

Un cop presentat el dossier de candidatura el gener d’aquest any, el dies 3 i 4 d'abril va tenir lloc la visita d’una representant de la Federació Europarc (entitat que atorga la Carta Europea de Turisme Sostenible) la qual va auditar el document i el procés participatiu in situ als tres parcs.

Garraf Se'ls va fer una sessió sobre els espigalls del Garraf

Intercanvi d’estudiants d'hostaleria de l'Alguer i Castelldefels

Estudiants a l'Ajuntament. Autor: Aj. Castelldefels
Estudiants a l'Ajuntament. Autor: Aj. Castelldefels
18/04/2017

Un total de catorze estudiants de la Scuola Alberghiera de l'Alguer van realitzar durant la primera setmana d’abril un intercanvi amb estudiants de l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels. L'intercanvi s'emmarca dins dels convenis entre la Diputació de Barcelona i l'Obra Cultural de l'Alguer, així com entre el Parc del Garraf i el Parco di Porto Conte, a l’illa de Sardenya.

Garraf L'objectiu és aconseguir una DO Espigalls del Garraf

El Parc del Garraf impulsa la recuperació de conreus d'espigalls

Presentació als camps de Can Grau. Autor: Diba
Presentació als camps de Can Grau. Autor: Diba
03/03/2017

El Parc del Garraf impulsa la recuperació de diversos conreus que antigament formaven part de l'activitat agrícola i econòmica dels habitants d'aquest territori. Un d'aquests productes locals és la col brotonera i espigall, un vegetal que s’està reintroduint al mercat com a producte culinari i d’alt valor nutricional. El projecte de recuperació de l’espigall al Parc del Garraf s’està realitzant amb la col·laboració de la Fundació Miquel Agustí, un equip de recerca al servei del sector agrícola vinculada a la Universitat Politècnica de Catalunya, juntament amb NODE Garraf, l’Ajuntament d’Olivella i l’Associació Espigalls del Garraf.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.