caes

Foix De juliol a octubre, activitats gratuïtes

Programa d'observació de migracions d'ocells al Parc del Foix

16/07/2018

Entre el 26 de juliol i el 6 d'octubre, el Parc del Foix acull un nou cicle d'observacions de migracions d'ocells. El programa està organitzat per Còbit, recerca i estudi de natura al Foix, Gaià i Anoia amb la col·laboració del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa i compta amb el suport del Parc del Foix i la Fundació Abertis.

A continuació, us oferim les dates, horaris i indrets en què estan programades les diverses activitats i sessions d’observació d’aus migratòries: 

· 26 de juliol a les 18 h: Alliberament de rapinyaires i presentació del cicle d'activitats. Aparcament del castell de Penyafort.

· 10 d'agost a les 18 h: Alliberament de rapinyaires. Aparcament de l’església de Castellet.

· 5 de setembre: Alliberament de xots. Activitat restringida als voluntaris que han construït refugis per a xots (contactar amb Còbit).

· 15 de setembre entre les 10 i les 13 h: Observació de les migracions. Turó de les Tres Partions.

· 22 de setembre entre les 10 i les 13 h: Observació de les migracions. Turó de les Tres Partions.

· 23 de setembre entre les 16 i les 19 h: Observació de les migracions. Turó de les Tres Partions.

· 30 de setembre entre les 16 i les 19 h: Observació de les migracions. Turó de les Tres Partions.

· 6 d’octubre entre les 16 i les 19 h: Observació de les migracions. Turó de les Tres Partions.

Totes les activitats són gratuïtes. En cas de mal temps (o risc de mal temps), quedaran suspeses o ajornades. Aprofitem per recordar que l'observació de migracions és totalment imprevisible i s’aconsella portar prismàtics.

El cicle està organitzat per Còbit, recerca i estudi de natura al Foix, Gaià i Anoia amb la col·laboració del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa i el suport del Parc del Foix i la Fundació Abertis.

Descarregueu-vos el programa en aquest enllaç.

 

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: vertebrats, fauna, Foix, Educació ambiental, ocells, Divulgació, Biodiversitat, Educació ambiental, Recerca i seguiment, general,