caes

Guilleries-Savassona L'espectacle és gratuït

El cicle Òpera als parcs continua i ofereix un concert al monestir de Sant Pere de Casserres, en l'àmbit de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

01/09/2023

Després dels recitals fets al Parc de la Serralada Litoral (20 d'abril) i al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (6 de maig), el cicle Òpera als parcs continua amb l'espectacle 'La mort és vida' el proper diumenge 17 de setembre a les 12 h al monestir de Sant Pere de Casserres, en l’àmbit de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. El concert, gratuït, comptarà amb la soprano Mireia Dolç, el tenor Nacho Guzmán i Xavier Dolç al piano.

El repertori de "La mort és vida" aplega peces i cançons d’autores i autors catalans que han abordat aquesta temàtica universal. Així, es tracta d’un concert d’òpera especial en què el pianista Xavier Dolç i la soprano Mireia Dolç, la seva filla, acompanyats pel tenor Nacho Guzmán, oferiran alegria i vitalitat de la mà d’un repertori que inclou les peces següents: "L’enyorament" (A. Clavé), "Adeu, clavell morenet" (J. Dotras), "Abril", "L’oreneta"; "Ai, Margarida" d’E. Morera; “Damunt de tu només les flors“ de F. Mompou, i "El Testament d’Amèlia" (popular catalana).

El públic també gaudirà de "Canticel", "Maig" i "Romanç de Santa Llúcia" d’E. Toldrà, "Només tu" i "Deixa’t estimar" de J. Casas, "Cançó de maig" (A. Rodamilans) i "L’emigrant” (A. Vives).

Últim concert al Parc del Garraf

El quart i darrer concert del cicle gratuït Òpera als parcs d'enguany porta per títol “Planeta Jaume, Univers Pahissa” i es farà al Centre Parroquial de Sant Pere de Ribes (plaça Marcer, 7), al Parc del Garraf, el diumenge 19 de novembre a les 18.30 h. En aquest espectacle, que aborda la figura del músic i compositor Jaume Pahissa (1880-1969) i la manera com els seus contemporanis i amics, per exemple Enric Granados, Margarida Xirgu, Pau Casals i Manuel de Falla, van marcar la seva trajectòria, el públic podrà escoltar fragments de "La morisca", "Gala Placídia" i "La princesa Marguerida". Aquestes peces són, entre d'altres òperes, una mostra d’una veritable vida bohèmia.

Es pot trobar més informació sobre aquest cicle a la web Òpera als parcs.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Educació ambiental, Educació ambiental,