Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny Hi van participar una quarantena de persones

La primera matinal de neteja als boscos de ribera dels rius del Montseny recull 60 kgs de deixalles

$urlFileEntry

Alguns voluntaris amb la brossa recollida.
Autor: AETM

09/10/2020

Després d’un estiu on el turisme d'interior ha salvat part de la temporada al Montseny, l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny va organitzar el dissabte 3 d'octubre una jornada participativa, amb la finalitat de netejar alguns boscos de ribera del Montseny, que han sofert una gran freqüentació durant aquests mesos de calor. Unes quaranta persones van recollir uns 60 quilos de deixalles.

Aquesta jornada va tenir lloc el dissabte 3 d’octubre i es va realitzar, simultàniament, a diversos espais del Montseny: al curs alt de la Tordera, a la Riera de Vallcàrquera i a la Riera Major.

L’acte va comptar amb el suport d’empreses d’educació ambiental del territori que van coordinar l’acció (Ademc Itineraris Montseny, Aprèn Serveis Ambientals i Viladrau Educació) així com amb el suport de les Diputacions de Barcelona i Girona.

La participació es va limitar a un grup de persones, segons normativa vigent del COVID i els participants van poder gaudir d’un esmorzar, gentilesa de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny i del material necessari per a la neteja.

Des de l’associació es preveu continuar organitzant matinals com aquestes, que ajuden a mantenir l’entorn després de l’afluència massiva de visitants, en determinades èpoques de l’any.

L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny

L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny neix l’any 1999, amb la voluntat de promoure un turisme de qualitat i de preservar el valor del patrimoni natural i cultural del Montseny, com un recurs turístic fonamental.

Formen part d’aquesta associació empreses dedicades al turisme, situades dins del parc natural del Montseny o en la seva àrea d’influència. Es pretén que els nostres visitants tinguin una oferta àmplia de restaurants, hotels, establiments de turisme rural, càmpings, empreses dedicades al lleure actiu, amb senderisme, aventura,... i també una oferta de productes artesanals i d’alimentació de la zona.

Com associació ja fa anys que s’aposta per un turisme sostenible i d’aquí el compromís per a treballar per posar en valor els principis fonamentals de la Carta Europea de Turisme Sostenible.

compartir

Font de la informació: Associació d'Empresaris Turístics del Montseny

Categoria: Montseny,