Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Parc Agrari
Gratuït, adreceu-vos a la Masia Can Comas si en voleu demanar

Nova edició del Calendari de les llunes del Parc Agrari

$urlFileEntry

Capçalera del calendari 2018. Autor: XPN

27/01/2018

Com torna a ser tradició des del 2016, el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat celebra l’entrada del nou any amb l’edició del Calendari de les llunes 2018. Amb un disseny vertical, el calendari de paret mostra les fases de l’únic satèl·lit natural de la Terra dia rere dia.

L’any 2016, el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat va recuperar l'edició del Calendari de les llunes. En aquella ocasió, es va escollir un disseny vertical (que s’ha mantingut) i el blau va ser el color protagonista. Al 2017, el Calendari de les llunes prenia com a motiu de presentació el projecte "De l'hort a la biblioteca", en què el Consorci del Parc Agrari, la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i les Biblioteques del Baix Llobregat impulsen un conjunt d’accions vinculades amb la promoció dels conreus i cuina de proximitat.

Aquest any, amb el coure com a color protagonista que ressalta el blanc i el negre dels estadis lunars, el calendari pren com a motiu la celebració dels vint anys de la constitució del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Els 3.000 exemplars del tiratge d’enguany es distribueixen gratuïtament a la Masia Can Comas (seu del Parc Agrari del Baix Llobregat) i a la Unió de Pagesos (oficina de Sant Boi de Llobregat).

Podeu descarregar-vos la versió en PDF del Calendari de les llunes 2018 en aquest enllaç.

Per a més informació, podeu contactar amb el Parc Agrari del Baix Llobregat:

Masia Can Comas  - Tel. 933 788 190 - A/e: parcagrari@diba.cat.

Esperem que us agradi!

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Parc Agrari, general,