caes

Sant Miquel del Fai. Cingles de Bertí

Sant Miquel del Fai | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Amb panells en braille i accés en vehicle per a cadira de rodes, entre altres mesures

Sant Miquel del Fai adapta la visita per a les persones amb diversitat funcional

Plafó inicial en braille i relleu. Autor: XPN
Plafó inicial en braille i relleu. Autor: XPN
31/05/2023

Sant Miquel del Fai treballa per adaptar la visita al màxim a les persones amb diversitat funcional, ja sigui amb mobilitat reduïda o persones amb dificultats visuals o auditives, entre d’altres. Així, per facilitar la visita, s’estan adaptant els espais i millorant la informació que poden rebre aquestes persones amb necessitats especials. Per a les persones amb dificultats de visió, es treballa, per exemple, per incloure en la visita els codis NaviLens, que són similars als codis QR però es llegeixen a més distància i sense necessitat d’enfocar el mòbil.

Sant Miquel del Fai L’objectiu és posar-lo en valor

Una publicació col·lectiva descriu el riu Tenes i el seu paisatge a través d'un passeig fotogràfic

El llibre fa un recorregut fotogràfic pel riu Tenes i el seu paisatge. Autor: XPN
El llibre fa un recorregut fotogràfic pel riu Tenes i el seu paisatge. Autor: XPN
27/04/2023

Un grup de veïns i veïnes de la vall del Tenes ha publicat el llibre El riu Tenes i el seu paisatge. Un passeig fotogràfic. El volum és un passeig per redescobrir el Tenes de la mà de veïnes i veïns que trepitgen el territori, amb sensibilitat i estima pel paisatge. En aquest sentit, testimonien la riquesa natural i paisatgística, així com la diversitat que representa el riu Tenes per als municipis i espais, com Sant Miquel del Fai, per on passa. El llibre es pot comprar a la Llibreria de la Diputació de Barcelona.

Sant Miquel del Fai | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona L’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona n’ha fet la restauració i transcripció

El capbreu del segle XIV del monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, restaurat, digitalitzat i disponible al web

Detall del capbreu. Autor: Diputació de Barcelona
Detall del capbreu. Autor: Diputació de Barcelona
26/04/2023

El web de Sant Miquel del Fai ofereix informació i el contingut digitalitzat del capbreu del segle XIV del monestir benedictí de Sant Miquel del Fai que la Diputació de Barcelona va adquirir en una subhasta celebrada a la sala Christie's de Londres, l’any 2018, per un import de 41.737 euros. El capbreu és un document de gran importància històrica per conèixer detalls de l’activitat monàstica del domini patrimonial i registres legals del priorat.

Mostrando el intervalo 11 - 20 de 20 resultados.