Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montesquiu Dissabtes i diumenges de novembre a les 17 h

Torna el teatre amb 'Les malediccions del Castell de Montesquiu'

$urlFileEntry

Cartell de les visites. Autor: Teatre EsSela

15/10/2020

El proper 7 de novembre tornen 'Les malediccions del Castell de Montesquiu', les visites teatralitzades que tindran lloc els dissabtes i diumenges de novembre a les 17 h a les dependències del castell. Degut a la situació actual i per seguretat, les visites tindran un aforament màxim de vint persones i una durada de setanta minuts.

Amb l’objectiu de potenciar l’oferta cultural del territori, des del 2017 té lloc durant la tardor aquesta producció de la companyia torellonenca Teatre EsSela, una aposta renovadora i diferent que dona alternatives de programació cultural al divers públic del Parc del Castell de Montesquiu. 

'Les malediccions del Castell de Montesquiu' són una teatralització dins les dependències del castell. En aquest espectacle es pot gaudir d’una visita treballada des de disciplines molt diverses: dansa, monòlegs, diàlegs, treball plàstic i audiovisual... un treball molt complet de la companyia Teatre EsSela que uns quants afortunats podran gaudir, ja que l’aforament és limitat. L’espectacle compleix totes les mesures sanitàries vigent sobre la COVID-19.

Les malediccions són un espectacle itinerant per diverses dependències del castell a la recerca dels esperits, ànimes, aparicions, espectres, fantasmes i ectoplasmes que hi perviuen. No és un espectacle de por, és un espectacle heterogeni i divertit que juga amb els sentits i les reaccions del públic, en uns espais amb segles a les seves parets que podrien parlar d’històries que, potser, superarien la ficció.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montesquiu,