Parc Fluvial Besòs
La cursa d’atletisme i una exhibició d’aeromodelisme

El Parc Fluvial acull activitats de la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma de Gramenet

$urlFileEntry

Detall del cartell. Autora: Zulema Galeano

29/08/2017

El primer cap de setmana de setembre, Santa Coloma de Gramenet celebra la Festa Major d’Estiu 2017. Durant a aquests dies, hi ha preparades un munt activitats que tindran lloc a diversos punts del municipi, entre les quals hi haurà concerts, espectacles, activitats familiars, curses, gegants, correfoc i teatre.

Dues d’aquestes propostes tindran lloc al Parc Fluvial del Besòs: per una banda, la cursa d’atletisme, organitzada per la Unió Colomenca d’Atletisme per al dissabte 2 de setembre, un circuit urbà en què els atletes participants sortiran des d’un punt proper a la plaça de la Vila (av. de la Generalitat amb el c. Sant Ramon), accediran al Parc Fluvial per l’accés de Molinet, remuntaran el riu per la llera i sortiran per Can Zam Nord fins arribar a les pistes d’atletisme Antonio Amorós, on hi haurà la meta.

Per l’altra, s’ha programat una exhibició d’aeromodelisme (avions en miniatura), organitzada per Ikarus RC, per al diumenge 3 de setembre entre les 11 i les 14 h entorn a l’accés de Can Zam Nord.

El piromusical que se celebrarà al Parc de Can Zam posarà el punt final a la festa. Esperem que gaudiu de la Festa Major d’Estiu de Santa Coloma de Gramenet 2017.

Podeu accedir al programa fent clic en aquest enllaç i descarregar-vos el programa.

compartir

Font de la informació: Parc Fluvial del Besòs

Categoria: Parc Fluvial del Besós, Parc Fluvial del Besòs, Parc Fluvial Besòs,